Life

Motivul pentru care Alex Velea refuză să participe la Survivor România. Ce a spus, în schimb, despre Zanni

Alex Velea a spus că nu ar participa la Survivor România, dezvăluind și motivul pentru care a luat decizia asta deja. Artistul a vorbit și despre Zanni.
15.06.2021 | 17:23
Motivul pentru care Alex Velea refuza sa participe la Survivor Romania Ce a spus in schimb despre Zanni
Alex Velea a spus de ce nu ar participa la Survivor România. Foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Alex Velea a vorbit despre competiția Survivor România și parcursul lui Zannidache în competiție, făcând câteva dezvăluiri în premieră.

Cântărețul care a inventat trapanelele îl admiră foarte tare pe prietenul său, care rezistă cu stoicism în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Artistul a spus că lui Zanni îi este foarte greu și demonstrează în fiecare zi că este un supraviețuitor adevărat.

Alex Velea a vorbit despre Zannidache: „I s-a lipit burta de spate, bă”

Partenerul Antoniei a stat de vorbă cu Speak într-un dialog postat pe Youtube, în care și-a amintit și despre experiența trăită la Asia Express, una care a fost extrem de dură pentru el.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit cu Zanni. Și-a câștigat dreptul să vorbească. Bine, eram în emisiune toți: Wow, c**ie, ce faci? Bă, suntem la televizor! Au tăiat oamenii. Zic, bă, opriți-vă.

E foarte greu. Am văzut când am fost la Asia. El n-are mamă, n-are tată. La capitolul ăsta n-a avut probleme, dar să stai acolo, să faci foamea, să dormi blană acolo. I s-a lipit burta de spate, bă”, a declarat Alex Velea.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă s-ar încumeta să participe la Survivor România, Velea a oferit un răspuns tranșant. Și-ar fi dorit să trăiască această experiență dacă era mai tânăr și nu avea familie, însă dată fiind situația lui nu ar putea suporta dorul de copii și de Antonia.

De ce nu vrea cântărețul să participe în show-ul de la Kanal D

„Voiam să mă duc direct, să demonstrez ce pot, dar așa nu. La Asia a fost greu rău, m-a omorât dorul de Antonia și de copii. Nu e atât de greu ca Survivor”, a mărturisit Alex Velea în dialogul cu Speak de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Alex Velea este cel care l-a descoperit pe Zannidache. Cei doi sunt prieteni extrem de buni, iar cântărețul și băieții de la Golden Gang îl susțin pe tânărul care i-a cucerit din prima zi pe telespectatorii Kanal D.

Zanni este de departe unul dintre concurenții-revelație ai acestui sezon Survivor România. Mare parte din popularitate i se datorează și lui Velea.

Cât despre Alex  și posibilitatea să ajungă la Survivor România, numele lui a fost vehiculat de multe ori ca participant, pe surse, însă se pare că acesta nu ar fi acceptat niciodată propunerea pe care ar fi primit-o de la producătorii emisiunii.

 

ADVERTISEMENT