Life

Motivul pentru care Anca Neacșu nu poate să divorțeze de soțul ei. Ce probleme a întâmpinat fosta membră a trupei ASIA

Anca Neacșu a anunțat că divorțează după o relație de zece ani, lucru care a surprins pe toată lumea. Se pare însă că separarea celor nu este tocmai ușoară.
25.01.2023 | 19:12
Motivul pentru care Anca Neacsu nu poate sa divorteze de sotul ei Ce probleme a intampinat fosta membra a trupei ASIA
Anca Neacșu și soțul ei nu au reușit să divorțeze încă. Sursă foto: Instagram, Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Neacșu își dorește să divorțeze cu orice preț, însă se pare că va dura ceva timp până când se va întâmpla acest lucru.

Motivul pentru care Anca Neacșu nu a divorțat încă de Serkan Yaman

Artista a anunțat în urmă cu luni bune că divorțează de soțul ei. Atunci, Anca Neacșu povestea că este vorba despre o ”culpă comună” și nu a dat prea multe detalii despre lucrurile care au dus la ruptura dintre cei doi.

ADVERTISEMENT

Iată că timpul a trecut și în curând se împlinește aproape un an de când artista a anunțat că divorțează și nimic nu s-a întâmplat. În luna septembrie, ea povestea că divorțul s-a pronunțat, însă iată că instanța i-a respins artistei cererea de divorț.

Ce s-a întâmplat, de fapt? În toamna anului trecut, judecătorii i-au respins cererea fostei artiste din trupa ASIA, spunând că aceasta ar fi nefondată, iar o astfel de decizie, într-un astfel de caz, ar fi una rară.

ADVERTISEMENT

Mai exact, de obicei instanța respinge o astfel de cerere în momentul în care reclamantul nu aduce suficiente probe, ori martori, care să îți susțină cererea de divorț.

Mai mult de atât, nici măcar soțul ei, Serkan Yaman, nu s-a prezentat la prima înfățișare, invocând motive medicale.

ADVERTISEMENT

După ce a primit această lovitură, Anca Neacșu a înaintat o nouă cerere în luna decembrie a anului trecut și nu are de gând să renunțe așa ușor.

Anca Neacșu, în lacrimi la înfățișarea din luna septembrie

Artista vrea să divorțeze cu orice preț de Serkan Yaman, indiferent de cât de mult va dura acest lucru. În ciuda demersurilor sale insistente însă, aceasta nu vrea să dezvăluie public motivul concret pentru care cei doi au ajuns în pragul separării.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, amintim că la înfățișarea din luna septembrie de anul trecut, când instanța i-a respins cererea, Anca Neacșu a ieșit în lacrimi din sala de judecată.

Tot atunci, ea povestea că nu mai locuiește cu soțul ei de luni de zile și că a făcut mari sacrificii pentru a-și putea reveni.

De asemenea, Anca Neacșu, le dezvăluia jurnaliștilor că nici măcar ea nu știe de ce plânge, însă cel mai probabil emoțiile au fost de vină, având în vedere cele întâmplate.

”Acum nu știu de ce plâng, și în sală începusem puțin. De emoții, de emoții, pentru că n-am mai trecut niciodată prin așa ceva.”, a spus artista, cu ochii în lacrimi, la acel moment.

ADVERTISEMENT
Tags: