News

Motivul pentru care Andra nu îi dă niciodată mamei sale bilete pe locurile din față, la concertele ei

27.03.2019 | 19:20
Motivul pentru care Andra nu ii da niciodata mamei sale bilete pe locurile din fata la concertele ei

Andra este o artistă cu o sensibilitate aparte și a vorbit, la un post de radio, despre relația specială cu mama ei și a dezvăluit de ce nu îi dă niciodată bilete pe locurile din față la concerte. Motivul este unul suprinzător.

Andra îi dă mamei bilete le lojă

„O iubesc foarte mult pe mama, e omul care ne-a ținut legat pe toți, ne-a învățat să iubim, să fim oameni buni. Mama e icoana mea. Mamei îi dau locuri mai în spate, la Sala Palatului, la lojă. Nu pot să îi dau locuri în față pentru că nu mai pot cânta, mă apucă plânsul”, a povestit Andra, potrivit cancan.ro.

Emoțiile sunt mari și în relația cu cei doi copii ai ei, Eva și David. „N-am suportat să îmi văd copiii plângând. De multe ori greșeam, îmi dau seama acum că David e cam răsfățat pentru că nu îl lăsam să plângă. Făceam orice să nu plângă. Dacă trebuie să îi pună un doctor branulă lui David stă Cătălin cu el, eu nu pot. Dacă David plânge, eu plâng mai tare decât el”, a povestit Andra.

Andra și Cătălin Măruță au doi copii.
Andra și Cătălin Măruță au doi copii.

Concert de senzație la Londra

Luna aceasta, Andra a cântat pentru românii din Londra, care au apreciat foarte mult spectacolul și au felicitat-o pe artistă. În anumite momente, fanii au fost în delir și s-au publicat de fiecare moment al show-ului.

„Am inima plină de bucurie că suntem împreună: o reuniune de familie a celor care visează în limba română, tresar de emoţie la aceleaşi cântece, plâng de aceleaşi doruri. Muzica ne uneşte pe toţi”, le-a spus Andra românilor din Marea Britanie. Ea a urcat pe scenă alături de Mirabela Dauer. „Vă doresc multă sănătate!/ Chiar o minune! Să ne trăiți, iubitele noastre/ Toate aprecierile mele! Pup!/ Felicitări și multe binecuvântări din partea Domnului că doresc! Sunteți 2 furmoase!/ Sunteți superbe amândouă! Vă iubesc și vă admir! ”, le-au transmis fanii.