Life

Motivul pentru care Andreea Marin nu merge niciodată la mare în România: „E o chestiune personală, o durere”

Andreea Marin a spus de ce nu va merge niciodată la mare în România. Prezentatoarea are un motiv bine întemeiat pentru care preferă străinătatea.
15.09.2022 | 12:30
Motivul pentru care Andreea Marin nu merge niciodata la mare in Romania E o chestiune personala o durere
Andreea Marin, în platoul Vorbește lumea. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a dezvăluit în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la PRO TV de ce nu merge la mare în România. Motivul este unul destul de dureros, chiar dacă au trecut ceva ani de la evenimentul care a marcat-o profund pe fosta prezentatoare de la „Surprize, surprize”.

Andreea Marin nu merge la mare în România: „E o durere”

Vedeta a acceptat provocarea de a răspunde întrebărilor lui Shurubel, iar la prima dintre ele Andreea s-a întristat nițel.

ADVERTISEMENT

„Care este stațiunea de la mare cu care ai cele mai frumoase amintiri?”, a vrut să știe co-prezentatorul lui Lili Sandu.

Andreea a spus că a fost de multe ori în copilărie la Mamaia, însă după tragedia care a zdruncinat-o din temelie refuză să mai meargă la mare la noi. Asta deoarece prezentatoarea, așa cum se știe deja, și-a pierdut mama într-un accident de mașină, venind tocmai de la mare.

ADVERTISEMENT

„Nu mă veți mai vedea niciodată în vacanțe la noi la mare. E o chestiune personală. E o durere care, deși lăsată trecutului, nu are cum să nu lase rădăcini în mine”, a spus Andreea Marin la PRO TV.

andreea marin
Așa arată grădina Andreei Marin. Foto: Captuiră PRO TV

Vedeta și-a construit un paradis de invidiat timp de 10 ani

Trecând la lucruri mai pozitive, Andreea a vorbit și despre paradisul pentru care a muncit timp de aproape 10 ani. Vedeta are o grădină de invidiat, unde au prins culoare o serie de plante exotice și legume pe care nu le crește oricine.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin se laudă cu doi mandarini, rodii, măsline, busuioc de Amalfi, roșii și vinete, printre altele.

„Am roșii, busuioc de Amalfi. Pe oriunde umblu în lume, caut să găsesc semințe pe care nu le găsesc acasă.

ADVERTISEMENT

Nu aveam bunici la țară. Bunicii se mutaseră la părinții mei la oraș, să-i ajute. Eu nu eram un copil care să se bucure de vacanțele la țară, la bunici. Peste timp, am visat foarte mult să am propria grădină”, a dezvăluit prezentatoarea în cadrul aceluiași matinal.

ADVERTISEMENT