Fotbal intern

Motivul pentru care Ante Puljic nu a ajuns nici acum la reunirea lui Dinamo! Ce risca dacă se prezenta. Exclusiv

04.01.2021 | 17:28
Motivul pentru care Ante Puljic nu a ajuns nici acum la reunirea lui Dinamo Ce risca daca se prezenta Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo s-a reunit duminică, 3 ianuarie, iar jucătorii lui Ionel Gane au început pregătirile pentru returul campionatului. FANATIK a aflat motivul pentru care Ante Puljic nu a ajuns nici acum în Bucureşti şi ce ar fi riscat dacă se prezenta la reunirea lotului.

Ante Puljic a petrecut sărbătorile de iarnă în Bosnia Herţegovina şi este aşteptat să revină în România. Din informaţiile FANATIK, fundaşul central croat va ajunge, cel mai probabil, în cursul zilei de marţi în ţară.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Ante Puljic a trebuit să-şi schimbe biletele de avion în ultima clipă. Fotbalistul “câinilor” trebuia să ajungă în România după o escală în Amsterdam, însă această variantă a picat din cauza pandemiei de coronavirus.

Motivul pentru care Ante Puljic nu a ajuns nici acum la reunirea lui Dinamo. Risca să intre în carantină

Dacă ar fi apelat la zborul cu escală în Amsterdam, Ante Puljic ar fi fost nevoit să intre în carantină pentru 14 zile atunci când ar fi ajuns în România. Olanda se află pe lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat, iar fotbalistul trebuia să fie izolat, chiar dacă doar a tranzitat prin Amsterdam.

ADVERTISEMENT

În aceste condiţii, Ante Puljic ar fi ratat întreaga perioadă de pregătire şi nu ar fi jucat în primele meciurile ale lui Dinamo din startul returului. “Câinii” se vor deplasa, pe 13 ianuarie, la Sibiu pentru meciul cu Hermannstadt, ca mai apoi, pe 16 ianuarie, să primească vizita Chindiei Târgovişte.

FANATIK a anunţat în exclusivitate că Ante Puljic şi Diego Fabbrini au semnat noi contracte cu Dinamo. DDB a reuşit să-i convingă pe cei doi să-şi pună semnătura pe acorduri cu salarii înjumătăţite până la finalul actualului sezon.

ADVERTISEMENT

Juan Camara vrea să plece, DDB poate bloca mutarea la U Craiova

FANATIK a dezvăluit strategia prin care U Craiova vrea să-l ia pe Juan Camara de la Dinamo. Mijlocaşul de 26 de ani i-a anunţat pe oficialii clubului că vrea să plece de la echipă, însă DDB poate să blocheze plecarea acestuia.

Din informaţiile FANATIK, DDB vrea să-i plătească un salariu lui Juan Camara, fotbalist împrumutat de la Jagiellonia Bialystok. Polonezii s-au înţeles deja cu oficialii lui U Craiova, însă plata unui salariu de către fanii din DDB poate bloca mutarea în Bănie.

ADVERTISEMENT

Ce fotbalişti s-au prezentat la reunirea lui Dinamo

  • Portari: Mejias Osorio, Mihai Esanu, Aleksander Mitrovic
  • Fundași: Andrei Radu, Marco Ehmann, Ricardo Grigore, Florin Bejan
  • Mijlocași: Alexandru Răută, Paul Anton, Ionut Șerban, Valentin Borcea, Geani Crețu, Ahmed Bani, Janusz Gol, Vlad Achim
  • Atacanți: Magaye Gueye, Adam Nemec, Catalin Magureanu, Robert Moldoveanu
  • Au absentat: Ante Puljic, Diego Fabbrini, Deian Sorescu, Aleix Garcia şi Juan Camara
ADVERTISEMENT