Fotbal international

Motivul pentru care Antonio Cassano şi-a ratat cariera: “Dacă eram serios, îl depăşeam pe Messi”

13.01.2019 | 17:14
Motivul pentru care Antonio Cassano sia ratat cariera Daca eram serios il depaseam pe Messi
ADVERTISEMENT

Antonio Cassano este revoltat de sumele de transferuri de azi şi a oferit un interviu pentru Sky Sport 24. Fostul internaţional italian a vorbit despre faptul că Allan, fotbalistul lui Napoli, ar fi pe lista lui PSG, echipă care este dispusă să plătească 80 de milioane de euro pentru a-l achiziţiona.

“După două-trei meciuri bune, un fotbalist ajunge să coste 50, 60, 70 sau 80 de milioane de euro. Fotbalul merge într-o direcţie greşită şi nu este deloc bine. E o adevărată nebunie ce se întâmplă atunci când începe mercato. PSG dă 80 de milioane de euro pentru Allan? La banii ăştia îl duc eu pe jos până la Paris”, a declarat Antonio Cassano pentru Sky Sport 24.

ADVERTISEMENT

Antonio Cassano, revoltat de sumele de transferuri de azi. De ce nu a ajuns la nivelul lui Messi

Antonio Cassano este revoltat de sumele de transferuri de azi şi a susţinut că îi pare rău că nu a fost mai serios în perioada în care juca. Fostul atacant italian a declarat că putea să fie la nivelul lui Lionel Messi, dar că a făcut multe prostii de-a lungul carierei.

Antonio Cassano, revoltat de sumele de transferuri de azi. De ce nu a ajuns la nivelul lui Messi
Antonio Cassano, revoltat de sumele de transferuri de azi. De ce nu a ajuns la nivelul lui Messi

“Am jucat pentru unele dintre cele mai puternice echipe din lume. Am ştiut mereu că dacă ratam, un alt tren mă aştepta şi era ok pentru mine. Totti a avut dreptate că am dat doar 50% din ce puteam arăta. Am făcut multe prostii, nu-mi plăcea deloc să mă antrenez. Dacă eram serios, îl depăşeam pe Messi. Am meritat ceea ce mi s-a întâmplat la Real Madrid. Nu aveam niciun respect faţă de antrenori. Au avut dreptate atunci când m-au dat afară”, a mai precizat Antonio Cassano. Fostul atacant a jucat de-a lungul carierei pentru Bari, AS Roma, Real Madrid, Sampdoria, AC Milan, Inter, Parma şi Verona. Pentru naţionala Italiei, “Fantantonio” a evoluat în 39 de meciuri şi a marcat zece goluri în perioada 2003-2014.

ADVERTISEMENT