Fotbal intern

Motivul pentru care Balint urăşte de moarte un stelist

Eugen Pîrvulescu nu ar fi fost de acord ca Balint să vină antrenor la Pandurii, motiv pentru care fostul jucător al Generaţiei de Aur a ales să se răzbune constant pe fiul preşedintelui...
16.02.2014 | 10:39
Motivul pentru care Balint uraste de moarte un stelist
ADVERTISEMENT

Eugen Pîrvulescu nu ar fi fost de acord ca Balint să vină antrenor la Pandurii, motiv pentru care fostul jucător al Generaţiei de Aur a ales să se răzbune constant pe fiul preşedintelui formaţiei gorjene, Paul, în prezent legitimat la Steaua.

Gabi Balint nu are o cotă prea bună, de-a lungul carierei el fiind “principal” la o singură formaţie din Liga I în ultimii cinci ani, FC Vaslui. Între timp, fostul internaţional s-a mulţumit cu postul de analist sportiv la Digisport, unde încasează un salariu lunar de 2.000 de euro. Însă, în ianuarie 2013, Balint a fost foarte aproape să revină pe bancă unei echipe din Liga I. Petre Grigoraş şi-a dat demisia de la Pandurii, iar diverşi oameni de fotbal au făcut “lobby” pentru “Găboajă”, pe care îl vedeau drept înlocuitorul perfect pentru “Grig”.

ADVERTISEMENT

Neagreat de Condescu şi Pîrvulescu

Imediat, în şedinţa Consiliului de Administraţie al Pandurilor a fost pusă în discuţie numirea lui Gabi Balint ca antrenor al echipei. Votul nu a fost în favoarea fostului internaţional, iar gorjenii s-au oprit, în cele din urmă, la Cristi Pustai. Conform surselor FANATIK.RO, la urechile lui Balint a ajuns informaţia că Marin Condescu şi Eugen Pîrvulescu au fost cei care au blocat sosirea sa la Pandurii, motiv pentru care “Găboajă” a jurat răzbunare.

Balint-650x400

Victima: Paul, fiul preşedintelui Pandurilor

Astfel, Balint a început să-l “mitralieze” constant pe Paul Pîrvulescu, neputînd uita faptul că tatăl mijlocaşului de la Steaua ar fi votat împotriva unei învestiri a sa la Pandurii. La emisiunile de la Digisport, fostul internaţional strîmbă mereu din nas cînd îl vede titular pe Paul şi nu o dată a opinat că mijlocaşul este veriga slabă din primul “11” al lui Laurenţiu Reghecampf. “Găboajă” a “lovit” şi după partida dintre Steaua şi Dinamo Kiev, terminată la egalitate, scor 0-0, cînd Pîrvulescu a fost titular pe postul de fundaş stîngă. Atunci, deşi Paul s-a descurcat foarte bine, iar majoritatea oamenilor din fotbal au apreciat jocul său, Balint susţinea, în continuare, că fotbalistul nu are valoarea necesară pentru a evolua în primul “11” al Stelei.

ADVERTISEMENT

30…de partide a jucat Paul Pîrvulescu în tricoul Stelei, perioadă în care a marcat un gol. A semnat cu roş-albaştrii în ianuarie 2012

1.FOTBAL:FC BRASOV-STEAUA BUCURESTI 1-1,LIGA 1 (27.10.2013)