De ce insistă Gigi ca Borcea să revină la Dinamo. “O să fie război!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
07/02/2018, 12:24
De ce insistă Gigi ca Borcea să revină la Dinamo. “O să fie război!”

Patronul lui FCSB a anunţat că Cristi Borcea va reveni la FC Dinamo Bucureşti începând cu sezonul 2018-2019 – vezi detalii. Gigi Becali susţine că el a fost cel care l-a convins pe fostul acţionar din “Ştefan cel Mare” să investească din nou la trupa “câinilor”.

Gigi Becali a explicat şi de ce îşi doreşte ca Cristi Borcea să revină în fotbalul românesc ţi promite că între el şi finul său va fi “război, o luptă urată, dreaptă”.

De ce vrea Becali ca Borcea să revină la Dinamo

“Eu l-am întărâtat pe Borcea ca să revină la Dinamo. I-am zis că nu am cu cine să mă lupt dacă nu vine el. O să fie derby când vine Borcea, o să fie ciondăneală, război. O să fie un război frumos, o luptă curată, dreaptă”, a spus Gigi Becali pentru ProX.

Gigi Becali a mai anunţat zilele trecute că Cristi Borcea va reveni la FC Dinamo Bucureşti alături de alţi patru acţionari, iar printre aceştia se vor afla Nicolae Badea şi Ionuţ Negoiţă, actualul finanţator din “Groapă” – vezi detalii.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi, impresionat: “Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.