Life

Motivul pentru care cântăreața Xonia nu are un iubit: ”Ei nu înțeleg”

De ce artista Xonia nu are un partener de viață în prezent. Dezvăluirile frumoasei blondine despre latura amoroasă și nu numai.
08.12.2022 | 07:41
Motivul pentru care cantareata Xonia nu are un iubit Ei nu inteleg
De ce artista Xonia nu are un partener de viață. Dezvăluirile frumoasei blondine. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Motivul pentru care cântăreața, pe numele său real Loredana, nu are un iubit. Invitată în cadrul unei emisiuni online fosta Faimoasă de la Survivor România a discutat deschis despe viața amoroasă și relațiile sale.

De ce artista Xonia nu are un partener de viață. Dezvăluirile frumoasei blondine

Xonia este una dintre artistele de pe scena românească apreciată de public, însă la capitolul dragoste lucrurile nu stau pe roze. Vedeta a explicat de ce în momentul de față este singură și cum o percep bărbații din jur.

ADVERTISEMENT

„Mi-e foarte greu acum, ca femeie singură, să cunosc pe cineva care să înțeleagă acest lucru. Asta e diferența dintre ceea ce fac eu în meseria mea și cine sunt în viața de zi cu zi. Ei nu înțeleg.

Nici nu e vorba de avansuri, e vorba că nici nu consideră că sunt om. Vreau o conexiune mentală, să pot să discut cu un bărbat. Nu sunt doar ambalajul, vreau ceva profund, iar ei se gândesc că eu sunt doar pe party și doar așa cum sunt eu pe sticlă. 

ADVERTISEMENT

Da, îmi place să ies, dar nu este așa viața mea de zi cu zi. Mai stau și acasă, scriu, citesc, spăl, îmi place să mă uit la filme, să gătesc. Gătesc aproape orice”, a dezvăluit Xonia în emisiunea moderată de Alexandra Ungureanu, pe Youtube.

Xonia, detalii despre fostul partener de viață

Xonia nu vorbește foarte des despre viața amoroasă. În urmă cu câteva luni și-a vândut casa și mașina pentru a se stabili alături de partenerul de viață, un afacerist pe nume Michel, în Statele Unite ale Americii, doar că s-au despărțit înainte să facă acest pas.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities și bărbatul se cunosc de mai bine de 8 ani și în primul rând au fost foarte buni prieteni.

Fostul iubit al artistei este persoana care o susține și care îi cunoaște toate pasiunile, acesta fiind și motivul pentru care au rămas în relații foarte bune după despărțire. Xonia și tânărul au fost împreună 2 ani.

ADVERTISEMENT

Michel nu a venit până acum în România, este antreprenor în America, însă a apărut într-unul dintre clipurile frumoasei blondine. Filmările au avut loc chiar în casa în care locuiește fostul iubit al vedetei.

ADVERTISEMENT