Life

Motivul pentru care Carla’s Dreams nu-și dezvăluie identitatea. Juratul de la SuperStar România a spus adevărul

Carla's Dreams a dezvăluit motivul pentru care nu-și dezvăluie identitatea. Juratul de la SuperStar România a spus adevărul.
24.09.2021 | 18:35
Motivul pentru care Carlas Dreams nusi dezvaluie identitatea Juratul de la SuperStar Romania a spus adevarul
Motivul pentru care Carla's Dreams nu-și dezvăluie identitatea. Juratul de la SuperStar România a spus adevărul. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Carla’s Dreams a dezvăluit care este motivul pentru care nu-și dezvăluie identitatea. Juratul de la SuperStar România se ascunde în spatele unei măști încă de când a debutat în industria muzicală.

Deși este celebru de mai bine de opt ani, cântărețul preferă să-și țină înfățișarea sub anonimat. Artistul a dezvăluit de ce preferă să se afișeze cu mască, hanorac și ochelari de soare.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Carla’s Dreams nu-și dezvăluie identitatea. Juratul de la SuperStar România a spus adevărul

Carla’s Dreams a dezvăluit motivul pentru care nu-și dezvăluie identitatea. Deși a debutat în România cu mai bine de opt ani în urmă, cântărețul preferă să fie înconjurat de mister.

Acesta susține că nu el este cel faimos, ci proiectul muzical. „Faimos, dacă insiști să folosești acest termen, nu sunt eu, ci proiectul.

ADVERTISEMENT

Băiatul din proiect se simte bine, am vorbit chiar ieri cu el (zâmbește)”, a dezvăluit juratul de la SuperStar România pentru revista VIVA.

Cântărețul a mai spus că se bucură de propriile melodii și nu simte nevoia să le spună celor din jur că el se află în spatele proiectului Carla’s Dreams.

ADVERTISEMENT

„Eu îl savurez (n.r. succesul) dar nu cu toți și nu oriunde. Și uneori nu este doar despre succes. Sau nu pentru noi/mine”, a mai spus acesta pentru sursa citată.

Întrebat dacă imaginea sa și a trupei a contat pentru succesul melodiilor lansate de-a lungul timpului, juratul a recunoscut că da, însă la începuturile proiectului.

ADVERTISEMENT

Juratul a mai spus că există multă muncă în spatele proiectului și consideră că fanii pot răspunde, cu adevărat, dacă imaginea trupei a contat cu adevărat în tot acest timp. Identitatea membrilor trupei este, în continuare, ascunsă în spatele măștilor și ochelarilor de soare.

„Cred că a contat în stadiile incipiente ale proiectului, dar nu cred că mai contează acum. Anume pentru că imaginea nu se schimbă, dar muzica – da.

Totul e relativ și ceea ce pentru noi înseamnă multă muncă pentru altcineva e floare la ureche. Și invers. În detalii nu vom intra, dar pot spune că ușor nu a fost.

Nu știm cât și dacă a contat, aici fanii pot răspunde mai bine în locul nostru”, a mai declarat îndrăgitul cântăreț.

ADVERTISEMENT