Sport

Motivul pentru care cei de la FCSB cred că s-a accidentat Rachid Bouhenna. Are legătură cu Dan Petrescu. Exclusiv

Rachid Bouhenna s-a accidentat la un antrenament al ”roş-albaştrilor” şi va rata startul sezonului. Cei de la FCSB îi arată cu degetul pe rivalii de la CFR Cluj.
04.07.2022 | 17:25
Motivul pentru care cei de la FCSB cred ca sa accidentat Rachid Bouhenna Are legatura cu Dan Petrescu Exclusiv
Rachid Bouhenna s-a accidentat la un antrenament al ”roş-albaştrilor” şi va rata startul sezonului. Cei de la FCSB îi arată cu degetul pe rivalii de la CFR Cluj. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României, Mihai Stoica, a dezvăluit că fundașul algerian va lipsi 2-3 săptămâni din cauza unei întinderi.

Accidentarea lui Rachid Bouhenna, pusă de FCSB în cârca celor de la CFR Cluj

Transferat în această vară de FCSB, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Rachid Bouhenna s-a accidentat după o intrare prin alunecare în timpul unei ședințe de pregătire și a devenit indisponibil pentru startul sezonului.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, oficialii vicecampioanei României arată cu degetul către rivala CFR Cluj, acolo unde algerianul a evoluat în sezonul precedent, pentru problemele medicale ale fundașului de 31 de ani.

Mai precis, oamenii din staff-ul ”roș-albaștrilor” consideră că Bouhenna a venit total nepregătit, deoarece ardelenii nu s-au mai ocupat cum trebuie de el după ce au decis să nu-i prelungească înțelegerea.

ADVERTISEMENT

Jucătorul algerian nu a rezistat ritmului ridicat impus la antrenamentele de la FCSB de preparatorul fizic Thomas Neubert și faptul că nu a mai jucat de mult timp ar putea să fie cauza acestei accidentări.

Bouhenna ar putea ajunge la celebra vindecătoare Marijana

Tocmai faptul că Rachid Bouhenna nu a mai fost folosit perioadă îndelungată de Dan Petrescu la CFR Cluj i-a făcut pe cei din tabăra FCSB-ului să acuze proasta pregătire a jucătorului și să-i pună la zid pe rivalii din Gruia.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat cum a decurs dialogul dintre omenii din staff-ul vicecampioanei României și fundașul adus în această vară. ”Tu ce pregătire ai făcut acolo la CFR, cu Dan Petrescu?”, a fost întrebat algerianul, iar acesta a răspuns: ”M-am pregătit, dar nu am jucat de mult timp”.

Managerul general Mihai Stoica a precizat că apărătorul central de 31 de ani a luat în calcul posibilitatea de a se trata în Serbia, la celebra vindecătoare Marijana, care a reușit să pună pe picioare în timp record fotbaliștii care ajung la ea cu rupturi musculare sau leziuni grave.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Rachid Bouhenna încasează la FCSB un salariu de 10.000 de euro lunar, la care se adaugă bonusuri de performanță. El a mai jucat în România pen tru Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și CFR Cluj.


  • (P) Cota BETANO: 1,55 este cota pentru “1 solist și sub 4,5 goluri” la meciul FCSB – Universitatea Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT