Sport

Motivul pentru care Constantin Budescu a clacat la FCSB: „Nu a simțit apreciere! Putea ajuta mai mult!”

Dani Coman, președintele clubului FC Hermannstadt și nașul de cununie al lui Constantin Budescu, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre despărțirea timpurie dintre FCSB și Budescu.
07.01.2022 | 13:21
Motivul pentru care Constantin Budescu a clacat la FCSB Nu a simtit apreciere Putea ajuta mai mult
Dani Coman, președintele clubului FC Hermannstadt și nașul de cununie al lui Constantin Budescu, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre despărțirea timpurie dintre FCSB și Budescu
ADVERTISEMENT

Constantin Budescu (32 de ani) a fost readus cu mare fast la FCSB, în toamnă, de la FC Damac. Însă, acesta s-a despărțit după mai puțin de patru luni de formația roș-albastră.

Motivul pentru care Constantin Budescu a clacat la FCSB

Dani Coman este de părere că Budescu ar fi putut să o ajute mai mult pe FCSB, însă acest lucru nu s-a întâmplat deoarece nu a fost apreciat.

ADVERTISEMENT

Oficialul de la FC Hermannstadt consideră că Budescu își va găsi angajament la o echipă foarte bună, chiar dacă are 32 de ani, deoarece este un jucător cu calitate.

Totodată, Dani Coman a dezmințit speculațiile, din ultima perioadă, conform căroar „Artistul” ar putea bifa un transfer la FC Hermannstadt, în această iarnă.

ADVERTISEMENT

„Budescu nu numai că mi-e prieten, e și finul meu. Îmi pare rău că s-a despărțit de FCSB, pentru că a venit cu tot sufletul.

De ce a plecat, nu știu. Dar sunt ferm convins că își va găsi o echipă foarte bună, pentru că jucători ca Budescu sunt rari. Budescu era la fel și în trecut, doar că lui îi trebuie o conjunctură favorabilă.

ADVERTISEMENT

Trebuie să se simtă apreciat și atunci, da, poate da totul. Putea ajuta FCSB-ul mult mai mult decât a făcut-o, dacă simțea apreciere.

Jucători cu tehnica și viziunea, pe care o are, sunt din ce în ce mai rari. Budescu nu e jucător de Liga 2, nu s-ar pune problema ca el să vină la Sibiu, pentru că nu-și permit multe echipe să-l aibă pe Budescu. Eu spun că nu a simțit apreciere la FCSB”, a declarat Dani Coman, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, nemulțumit de „călcâiele” lui Constantin Budescu

Principalul motiv pentru care Gigi Becali a decis să renunțe la Constantin Budescu au fost evoluțiile acestuia. Latifundiarul din Pipera s-a declarat nemulțumit în nenumărate rânduri de faptul că practică un joc superficial, plin de lovituri cu călcâiul.

„Vreau golazo, nu circăraie! La Budescu mă refer, da! Ați văzut asta la Messi? Ați văzut asta la Cristiano Ronaldo? Călcâie, exterioare? Să joace numai așa? Nu cred. Nu se joacă așa dacă vrei să câștigi un meci. Trebuie să fii mereu serios, să nu-ți iei adversarul de sus”, declara Gigi Becali, în luna noiembrie, la Digi Sport.

Totodată, Gigi Becali i-a făcut „vânt” lui Budescu din cauza „salariului nabab” pe care acesta îl avea la FCSB. FANATIK a scris încă din luna septembrie că „Artistul” are o leafă lunară de 20.000 de euro la clubul patronat de Gigi Becali.

La semnarea contractului, Budescu a primit o primă de instalare de 200.000 de euro. Ba mai mult, pentru a accepta despărțirea în această iarnă, mijlocașul a primit încă 150.000 de euro, aici fiind incluse și salariile pentru perioada petrecută la FCSB. Astfel că, în mai puțin de patru luni, Budescu a încasat 350.000 de euro de la FCSB.

  • 1.3 milioane de euro este cota lui Constantin Budescu, conform transfermarkt.com
  • 2 este locul ocupat de FCSB în Casa Pariurilor Liga 1

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,00 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT