Fotbal intern

Motivul pentru care contul de Instagram al lui Olimpiu Moruțan a fost spart! Fostul său profil a ajuns să coste 5.000 de euro pe piața neagră

09.01.2020 | 18:54
Motivul pentru care contul de Instagram al lui Olimpiu Morutan a fost spart Fostul sau profil a ajuns sa coste 5000 de euro pe piata neagra
ADVERTISEMENT

Contul de Instagram al lui Olimpiu Moruțan a fost spart, iar conținutul paginii a fost înlocuit cu diverse poze cu șeici arabi, iar numele a fost schimbat în „Princess Haifa Al Saud”.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3,05 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care contul de Instagram al lui Olimpiu Moruțan a fost spart

Contul de Instagram al lui Olimpiu Moruțan a fost spart, iar profilul său era cu atât mai valoros cu cât primise și verificare (bifa albastră afișată contului).

De obicei, astfel de incidente se petrec atunci când utilizatorul dă click pe filme pentru adulți sau pe alte site-uri interzise, ori când încearcă să-și mărească numărul de like-uri și urmăritori folosind aplicații pirat, necertificate.

ADVERTISEMENT

Un cont cu verificare se vinde pe piața neagră cu prețul de 5.000 de euro, iar în acest moment, mijlocașul FCSB-ului și-a creat un nou profil pe Instagram, la care a strâns deja peste 9.000 de urmăritori, cel vechi putând în continuare să se găsească, dar sub numele de „Princess Haifa Al Saud”.

  • 20 de ani a împlinit Olimpiu Moruțan pe 25 aprilie
Fostul cont de Instagram al lui Olimpiu Moruțan. Sursă foto: Instagram
Fostul cont de Instagram al lui Olimpiu Moruțan. Sursă foto: Instagram

Moruțan își dorește să joace mai multe meciuri pentru FCSB

Olimpiu Moruțan a vorbit după meciul cu Universitatea Craiova (2-0), ultimul din 2019, declarând că dorința lui pentru 2020 este să joace mai multe meciuri pentru FCSB: Chiar îmi pare rău că se termină acum, îmi doream să continui tot aşa şi să nu se termine campionatul.

ADVERTISEMENT

Vreau să joc cât mai multe meciuri şi să îmi ajut echipa să câştige. Încă nu am jucat foarte multe meciuri aici ca titular, dar îmi doresc ca de la anul să fie un an împlinit”, a încheiat mijlocașul FCSB-ului.

În actualul sezon, Olimpiu Moruțan a jucat 10 meciuri în campionat pentru vicecampioana României, în care a reușit să înscrie o dată și să ofere două pase decisive.

ADVERTISEMENT
  • 1 gol și o pasă de gol are Olimpiu Moruțan în actuala ediție a Cupei României
  • 900.000 de euro este cota de piață a lui Olimpiu Moruțan, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT