Life

Motivul pentru care Cosmina Păsărin este singură. Ce a declarat prezentatoarea de la Vorbește lumea

Cosmina Păsărin, noua prezentatoare a emisiunii Vorbește lumea, a explicat de ce nu are un partener de viață la 39 de ani. Mărturisirea făcută de brunetă.
19.07.2022 | 19:49
Motivul pentru care Cosmina Pasarin este singura Ce a declarat prezentatoarea de la Vorbeste lumea
De ce Cosmina Păsărin nu are un partener de viață. Ce a mărturisit frumoasa brunetă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro TV a explicat care este motivul pentru care este singură în momentul de față. Actrița a declarat că în trecut a luat foarte multe decizii nefericite și chiar a încurajat unele relații toxice, având un istoric controversat.

De ce Cosmina Păsărin nu are un partener de viață. Ce a mărturisit frumoasa brunetă

Cosmina Păsărin este o femeie independentă și care nu are alături un partener de viață, lucru care nu o deranjează absolut deloc. Moderatoarea de la Vorbește lumea spune acum de ce a luat această hotărâre neașteptată.

ADVERTISEMENT

În plus, frumoasa brunetă nu se vede alături de un bărbat în perioada următoare, relația cu propria persoană și cu munca fiind pe primul plan. Vedeta se concentrează numai pe carieră și dezvoltare personală.

„Acasă, dacă te referi la vreun iubit, nu e cazul, eu fac doar ce vreau eu! Glumesc, dar nu aș sta într-o relație în care nu m-ar lăsa iubitul să iau un proiect. Dar nu, nu am o relație și nici nu cred că voi avea prea curând.

ADVERTISEMENT

Am o relație bună cu mine și cu munca! În trecut, nu am luat cele mai bune decizii și nu vreau să mă mai întorc acolo, e mult mai simplu!”, a mărturisit Cosmina Păsărin pentru cancan.ro.

Cosmina Păsărin, relații și foști parteneri de viață

În altă ordine de idei, prezentatoare susține că este mult mai atentă la oamenii cu care intră în contact și la alegerile pe care le face. Cosmina Păsărin spune că nu are niciun fel de regret legat de fostele relații sentimentale.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a iubit cu Alex în perioada în care filma pentru Vara ispitelor și pe care l-a părăsit după ce s-a cuplat cu ispita din concurs, Bogdan Vlădău. Următoarea relație serioasă a fost cu George Vintilă și a durat câțiva ani.

După separare Cosmina Păsărin a început să fie discretă cu viața amoroasă și să nu mai vorbească des despre partenerii de viață. Ulterior, s-a iubit 2 ani cu DJ Pagal și 5 ani cu medicul Neymar, cu care toată lumea spera să ajungă la altar.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă nu s-a sfiit să spună că a înșelat în timpul poveștilor de dragoste, precizând că nu visează să îmbrace rochia de mireasă.

ADVERTISEMENT