Sport

Motivul pentru care Dan Petrescu nu l-a inclus pe Billel Omrani în lotul pentru Sepsi – CFR Cluj: „Altfel, ar fi fost titular!”

Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, a dezvăluit motivul pentru care atacantul Billel Omrani nu a fost inclus în lot pentru meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe.
26.02.2022 | 17:38
Motivul pentru care Dan Petrescu nu la inclus pe Billel Omrani in lotul pentru Sepsi  CFR Cluj Altfel ar fi fost titular
ADVERTISEMENT

Billel Omrani (28 de ani) a fost transferat de CFR Cluj, în toamna lui 2016, liber de contract, de la Olympique Marseille. Acesta mai are contract până la finalul actualului sezon cu formația din Gruia.

Motivul pentru care Dan Petrescu nu l-a inclus pe Billel Omrani în lotul pentru Sepsi – CFR Cluj

Chiar înaintea meciului cu Sepsi, Dan Petrescu a anunțat că a decis să nu-l includă pe Billel Omrani în lot, deoarece este răcit. Totodată, spune că atacantul francez ar fi fost, cel mai probabil, titular în meciul de la Sfântu Gheorghe, dacă starea de sănătate i-ar fi permis acest lucru.

ADVERTISEMENT

„Omrani a venit răcit, din acest motiv nu este în lot pentru partida cu Sepsi. Altfel, cred ca ar fi fost titular”, a declarat Dan Petrescu, înaintea partidei Sepsi – CFR Cluj.

În prezent, CFR Cluj se află pe primul loc din Casa Pariurilor Liga 1, cu 67 de puncte obținute după 27 de meciuri jucate.

ADVERTISEMENT

Billel Omrani, dorit cu insistență de FCSB

Billel Omrani este dorit de FCSB, rivala CFR-ului. Chiar Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, a anunțat că a luat legătura, în mod personal, cu vârful francez. Având în vedere că a intrat în ultimele șase luni de contract, Omrani ar putea bate palma cu altă echipă.

Recent, Dan Petrescu a declarat că îl va folosi pe Billel Omrani până la finalul contractului, chiar dacă, între timp, va semna cu alt club.

ADVERTISEMENT

„Omrani poate să meargă unde vrea el. Dacă ești jucător în ultimele 6 luni de contract, cum sunt și Cestor și Susic, ei pot semna cu orice echipă, exact cum au făcut Roger și Braun cu CFR.

Asta e decizia lui, eu am o relație foarte bună cu el. Chiar dacă sunt un fel de tată pentru el, sunt mai dur. Câteodată mai scot niște cuvinte pe care nu trebuie să le scot. Eu țin la el, el ține la mine, el ține la club. Dacă nu era CFR Cluj, unde era el acum?

ADVERTISEMENT

În fotbal nu mai există «m-a ajutat clubul». El spune că vrea să rămână aici sau să plece în străinătate. Asta mi-a spus mie, dar la fotbal nu se știe niciodată. Poți să te aștepți la orice, oricând. Eu îmi doresc ca el să rămână aici.

Eu îl voi băga în teren dacă nu e accidentat și dacă se antrenează bine. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare. Noi i-am făcut o ofertă, o ofertă care cu greu poate fi depășită.

Rămâne ca el să decidă ce face cu viitorul lui. Sincer, eu l-aș vedea în România doar la CFR”, spunea Dan Petrescu, în urmă cu două săptămâni.

ADVERTISEMENT