Life

Motivul pentru care Daniela Crudu nu mai este atât de activă pe internet. Vedeta este însărcinată în șapte luni

Daniela Crudu trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Vedeta este însărcinată în șapte luni, iar în curând va deveni mamă pentru prima oară.
07.03.2023 | 09:35
Motivul pentru care Daniela Crudu nu mai este atat de activa pe internet Vedeta este insarcinata in sapte luni
Daniela Crudu a decis să devină mai discretă în legătură cu viața personală. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Daniela Crudu este una dintre cele mai apreciate vedete tv din România. De câteva luni însă, aceasta a decis să se retragă în străinătate, mai exact în Suedia unde de altfel locuiește și sora ei. Iar între timp lucrurile par că s-au aranjat de minune în viața vedetei.

Daniela Crudu a devenit mai discretă în legătură cu viața personală

De când s-a mutat în Suedia, Daniela Crudu o duce mai bine ca oricând. Vedeta s-a concentrat pe platforma de conținut pentru adulți Only Fans, de unde câștigă sume impresionante. De asemenea, aceasta are și un nou iubit, alături de care va avea un copil.

ADVERTISEMENT

În ultima perioadă însă, Daniela Crudu nu a mai fost chiar atât de activă pe contul de socializare. Dacă anterior aceasta își ținea la curent fanii cu mai tot ce se întâmplă în viața ei, iată că de când sarcina a avansat, vedeta preferă să fie din ce în ce mai discretă.

Care este motivul pentru care aceasta a decis să lase deoparte dezvăluirile privind viața personală? Contactată de cei de la spynews.ro, Daniela Crudu a dezvăluit că se simte bine, că totul decurge normal în sarcină, însă preferă să nu mai apară public atât de des.

ADVERTISEMENT

Vedeta susține că vrea să fie liniștită, având în vedere că în doar două luni de zile își va strânge pentru prima oară în brațe primul ei copil. De asemenea, ea a mai adăugat și că preferă să își vadă de treaba ei și să lase expunerea deoparte, măcar o perioadă.

”Mă simt bine, totul decurge foarte bine, totul e foarte ok. Acum nu îmi mai doresc să mă expun foarte mult, să vorbesc, vreau să-mi văd de treaba mea. Pot în continuare să-mi văd de activitatea mea, sunt foarte nerăbdătoare să o strâng în brațe, abia aștept”, a spus Daniela Crudu, pentru Spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Daniela Crudu, ajutată de iubitul ei în perioada sarcinii

În ceea ce privește relația cu noul iubit, Daniela Crudu spune că tânărul este extrem de grijuliu și o ajută atât cât poate în perioada sarcinii. De asemenea, ea a mai dezvăluit că de când este însărcinată este destul de irascibilă și se enervează extrem de repede, așa că are noroc cu un partener care o înțelege.

Printre altele, Daniela Crudu a mai povestit recent și că se bucură de faptul că iubitul ei este un om cât se poate de simplu și nu este cunoscut publicului larg, așa cum este ea, adăugând că cei doi se înțeleg de minune și se completează unul pe celălalt.

ADVERTISEMENT

”E cuminte și mă ajută cu tot ce poate și el. Îți dai seama că nu știe ce să facă ca să îmi fie ușor și mie, să nu mă agit, să nu mă stresez, că eu sunt și agitată, imediat îmi vin nervii. Țip din orice acum, mă enervez mai rău acum”, povestea vedeta, la un moment dat, într-o emisiune tv.

ADVERTISEMENT