Fotbal intern

De ce l-a dat Dică afară pe Alibec! Nu l-a luat la Craiova!

14.05.2018 | 10:31
De ce la dat Dica afara pe Alibec Nu la luat la Craiova

FANATIK.RO a aflat motivul pentru care Nicolae Dică l-a dat afară pe Denis Alibec. Atacantul nu a făcut deplasarea cu lotul FCSB-ului pentru meciul de la Craiova, care va avea loc azi, de la ora 20.45, în etapa a 9-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, care poate fi văzut ONLINE aici!

Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea cu Denis Alibec şi a anunţat că Vasile Geambazi, noul patron de la FCSB, este dispus să-l vândă pe atacantul în vârstă de 27 de ani. Se pare că această decizie a fost luată după un nou conflict între Nicolae Dică şi internaţionalul român din lotul “roş-albaştrilor”.

Momentul în care Nicolae Dică a decis să-l dea afară pe Alibec

FANATIK.RO a aflat că Nicolae Dică a decis să-l dea afară de la FCSB pe Denis Alibec, după ce atacantul în vârstă de 27 de ani i-a răspuns obraznic la unul dintre ultimele antrenamente susţinute de echipa “roş-albastră” înaintea meciului cu CS Universitatea Craiova. Astfel, antrenorul vicecampioanei României a pus mâna pe telefon şi i-a transmis lui Gigi Becali că decizia lui este ca Alibec să nu facă deplasarea la Craiova şi că nu se va mai baza pe serviciile sale pentru meciul de pe “Ion Oblemenco”. Nicolae Dică l-a anunţat pe atacantul lui FCSB că o să fie lăsat acasă după antrenamentul oficial susţinut duminică dimineaţa.

Conflicte repetate cu Nicolae Dică

Nu este pentru prima dată când Denis Alibec se află în conflict cu Nicolae Dică. La meciul CFR Cluj – FCSB, scor 1-1, din Gruia, antrenorul l-a distrus pe atacant la vestiar. Mai mult, vârful “roş-albaştrilor” a fost exclus din lot după meciul Voluntari şi FCSB, scor 0-0, din etapa a 14-a din Liga 1 Betano, toate acestea după ce Alibec l-a înjurat pe Nicolae Dică.

S-a certat cu Mihai Stoica la Constanţa

De nervii lui Denis Alibec nu a scăpat nici Mihai Stoica, managerul sportiv de la FCSB. La meciul Viitorul – FCSB, scor 1-0, oficialul “roş-albaştrilor” i-ar fi reproşat atacantului că e absent din joc şi i-a strigat: “Coboară, bă, să iei mingea”, iar Alibec i-a răspuns: “Mai, lasă-ne, dracului în pace”. Mihai Stoica a vorbit pentru FANATIK.RO despre conflictul dintre el şi Denis Alibec.

Craiova – FCSB, azi, ora 20.45, în etapa a 9-a a play-off-ului Ligii 1 Betano, ediţia 2017-2018, pe “Ion Oblemenco”, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.