Life

Motivul pentru care Emily Burghelea și Andrei își duc copiii la Biserică în fiecare duminică

Emily Burghelea și Andrei au devenit părinți pentru a doua oară. Cei doi au însă un stil aparte când vine vorba de creșterea celor mici.
19.03.2023 | 19:35
Motivul pentru care Emily Burghelea si Andrei isi duc copiii la Biserica in fiecare duminica
Motivul pentru care Emily Burghelea și Andrei își duc copiii la Biserică. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea și Andrei formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Cei doi sunt împreună deja de câțiva ani și au o familie cât se poate de frumoasă. Au devenit din nou părinți chiar lunile trecute, iar lucrurile merg mai bine ca oricând între ei.

Emily Burghelea și Andrei, obicei neașteptat în fiecare duminică

De asemenea, Emily Burghelea nu s-a gândit de două ori când a venit vorba de copii. Aceasta a devenit mamă destul de repede, astfel că nu există o diferență prea mare de vârstă între cei doi copii ai săi. Mai mult de atât, atât ea, cât și iubitul ei sunt doi oameni împliniți.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă oboseala și stresul pot să își spună cuvântul la un moment dat, Emily Burghelea și iubitul ei au unele reguli de la care nu se abat niciodată. Pentru unii ar putea părea ciudate, dar pentru ei sunt cât se poate de importante, după cum explică Andrei.

Mai exact, cei doi își duc copiii la Biserică în fiecare duminică. De altfel, atât Andrei cât și Emily Burghelea sunt credincioși și își doresc ca și copiii lor să urmeze același drum. De asemenea, iubitul vedetei consideră că Împărtășania ajută enorm atât pentru liniștea părinților cât și cea a copiilor.

ADVERTISEMENT

”În fiecare duminică mergem la biserică. Împărtășania este cea mai bună soluție pentru liniștea copiilor. Și a părinților!”, a scris Andrei, pe pagina sa de Instagram. Iar Emily Burghelea susține și ea un astfel de principiu.

Ce îți doresc cei doi iubiți pentru copiii lor

Mai exact, vedeta este și ea extrem de credincioasă. La un moment dat, mulți au întrebat-o cum se descurcă cu rolul de vedetă, dar și de mamă. Deși pot fi momente dificile în viața ei, Emily Burghelea povestea atunci că Dumnezeu îi dă toată puterea de care are nevoie.

ADVERTISEMENT

Mai exact, într-o postare pe contul personal de Instagram, vedeta le dezvăluia fanilor săi că mersul la Biserică îi dă speranță. De asemenea, acest obicei o face să vadă lucrurile dintr-o altă manieră, mult mai pozitivă. Iar asta e valabil în orice situație. 

Și tocmai din acest motiv, cei doi iubiți își duc și copiii la Biserică. Emily Burghelea și Andrei speră ca ambii să creadă în Dumnezeu la fel ca ei și de asemenea să se roage și niciodată să nu se abată de la cale către biserică, indiferent de ce se va întâmpla.

ADVERTISEMENT

”Cel mai frumos moment de duminică, împărtășirea bebelușilor. Finalul slujbei de duminică este înălțător. Piele de găină de fiecare dată. Vreau să știe de mici (nr. copiii) că, în viață, orice s-ar întâmpla, Dumnezeu este mereu acolo pentru ei”, a scris la rândul ei, fosta concurentă de la Kanal D, pe Instagram.

ADVERTISEMENT