Life

Motivul pentru care Faimoșii de la Survivor România se tem de unirea cu Războinicii: „O să fie multă manipulare”

Faimoșii de la Survivor România sunt ceva mai reținuți decât Războinicii când au aflat că se va producerea marea unificare. CRBL și Laura Giurcanu sunt cei mai sceptici.
28.03.2022 | 20:47
Motivul pentru care Faimosii de la Survivor Romania se tem de unirea cu Razboinicii O sa fie multa manipulare
ADVERTISEMENT

Au început deja pariurile în tabăra Faimoșilor cu privire la unificarea de la Survivor România. CRBL și Laura Giurcanu spun că ar trebui ca toți să fie mai rezervați deoarece fiecare își va vedea interesul, plus că sunt mult mai mulți decât ei.

Faimoșii de la Survivor România, sceptici în fața Războinicilor

CRBL a spus că Elena sigur se va apropia de cei din echipa albastră și asta pentru că este genul de persoană care vrea să cunoască mereu povești interesante de viață. Cântărețul a spus că Laura va acționa ca el, adică nu se va entuziasma foarte tare când va conviețui cu cei din tabăra adversă.

ADVERTISEMENT

Despre Marian a spus că va înflori și sigur va dori să se lipească de cineva, iar TJ Miles va căuta validare în echipa Războinicilor. Și din partea cealaltă există niște opinii preconcepute. Alexandra Duli vrea să o cunoască mai bine pe Elena Chiriac, despre care nu și-a făcut o părere tocmai bună până acum.

Laura Giurcanu este cea mai prăpăstioasă. Blondina e sigură că vor apărea alte conflicte și că se vor produce și mai multe manipulări.

ADVERTISEMENT

„O să fie multă manipulare”

„Se vor întâmpla lucruri. Ne-am bucurat că nu mai vin oameni noi. Acum vin zece. O să fie de-astea, vezi că a zis TJ Miles ceva despre tine, vezi că a zis ăla nu știu ce”, a declarat CRBL în camp.

„Eu nu știam de ce se bucură Războinicii așa de tare. Am zis: mamă… E un prag pe care l-am depășit. E pragul ăla”, a continuat artistul.

ADVERTISEMENT

„Sunt convinsă că acum începe, de fapt, jocul. O să fie multă manipulare. Până acum erau niște manipulări minore între noi. După marea schimbare începe numărătoarea inversă”, este opinia Laurei Giurcanu.

Doru Răduță de la Războinici este un alt concurent care se bucură de unificare, mai ales după ce a aflat că nu mai pleacă nimeni în exil.

ADVERTISEMENT