Sport

Motivul pentru care FCSB – CFR Cluj a primit interzis în Ghencea: ”Steaua mai are un meci foarte important acasă”

Suporterii echipei Steaua au explicat de ce echipa finanțată de Gigi Becali nu va fi primită să joace în Ghencea partida contra celor de la CFR Cluj, în ultima etapă din Liga 1.
07.05.2022 | 22:01
Motivul pentru care FCSB  CFR Cluj a primit interzis in Ghencea Steaua mai are un meci foarte important acasa
ADVERTISEMENT

Interdicția pe care FCSB a primit-o în Ghencea a ajuns subiect de dezbateri naționale. Doar că lucrurile ar putea fi mult mai simple, consideră fanii Stelei. Echipa pregătită de Daniel Oprița ar putea fi programată să joace chiar în weekend-ul în care se dispută și FCSB – CFR Cluj. De pe locul 4 în Liga 2, steliștii nu renunță la baraj.

Fanii echipei Steaua explică de ce FCSB nu poate juca în Ghencea

Într-o postare pe Facebook fanii Stelei din Asociația Suporterilor 47 explică de ce, din punctul lor de vedere, FCSB nu poate fi primită pe noul stadion din Complexul Sportiv Ghencea.

ADVERTISEMENT

În ”comunicatul” amintit se menționează că echipa lor ar trebui să fie primită în barajul de promovare/menținere în Casa Pariurilor Liga 1, care ar trebui să se dispute pe 22 mai, a doua zi după întâlnirea FCSB – CFR Cluj, care ar putea fi finala sezonului. Mai ales în condițiile în care acest baraj este organizat de FRF.

”Scenariul sfârșitului de sezon:

– 8 mai – Steaua se califică matematic la barajul de promovare în Liga 1, cu o etapă înainte de finalul sezonului. Dacă nu, va trebui să aștepte până pe…

ADVERTISEMENT

– 15 mai – Când, cu siguranță, Steaua va fi calificată matematic la baraj

– În următoarele zile, FRF își va reconfirma poziția față de clubul Steaua și nu ne va permite să jucăm. Deși se poate cere o derogare, este greu de crezut că cineva din club o va face, ținând cont de atitudinea FRF, mereu în apărarea clubului din Berceni.

– DAR! Așa cum au spus-o cei din clubul Steaua că ’atât timp cât se poate, vom face toate demersurile’, clubul va merge la TAS. Ca membru al Federației Române de Fotbal, Steaua are dreptul să joace în orice etapă a Ligii 2, inclusiv în acest baraj, care este organizat de FRF.

ADVERTISEMENT

– 22 mai este ziua primului meci din baraj, meci ce se poate juca pe Stadionul Steaua”, a transmis Asociația Suporterilor 47 (AS47), pe pagina de Facebook.

Fanii Stelei amintesc de datoriile pe care FCSB le are către administratorii Arenei Naționale

În demersul lor de a bloca cu orice chip accesul celor de la FCSB pe stadionul din Ghencea, suporterii din AS47 menționează în postarea citată că vicecampioana României are datorii uriașe către administratorii Arenei Naționale. Un motiv în plus pentru a nu fi acceptată pe stadionul Steaua.

ADVERTISEMENT

”Poate le explică cineva ’apărătorilor banului public’ că Steaua mai are de jucat un meci important pe teren propriu în sfârșitul acesta de lună.

Și, pe viitor, ar fi amuzant să aflăm și poziția celor care insistă pentru ca Fotbal Club Fcsb să joace în Ghencea, știind că clubul este rău platnic și a fost nevoie de procese în tribunal pentru a fi obligați să își plătească chiria în cele din urmă.

Pot oferi aceștia garanții că nu se va întâmpla la fel? Nimeni nu realizează că Arena Națională și-a schimbat politica din cauza lor și este nevoie de plata integrala înainte de a organiza un eveniment?

Da, această politică a venit după procesul cu echipa infractorilor”, se mai arată în sursa menționată.

ADVERTISEMENT
Tags: