Life

Motivul pentru care fiica Andreei Antonescu locuiește cu tatăl său după divorț: ”M-am gândit mai mult la viitorul ei”

Andreea Antonescu a dezvăluit motivul din care fiica ei locuiește cu tatăl său, în Statele Unite, după divorț. Dorința pe care artista a respectat-o Siennei.
30.11.2022 | 16:29
Motivul pentru care fiica Andreei Antonescu locuieste cu tatal sau dupa divort Mam gandit mai mult la viitorul ei
Fiica Andreei Antonescu locuiește cu tatăl său în SUA. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu a vorbit deschis despre motivul din care fiica sa, Sienna, locuiește cu tatăl ei, Traian Spak, în SUA. Artista a explicat ce a determinat-o să fie de acord cu această situație.

Motivul pentru care fiica Andreei Antonescu locuiește cu tatăl său după divorț: ”M-am gândit mai mult la viitorul ei”

În urma divorțului părinților săi, Sienna ar fi decis să locuiască cu tatăl peste Ocean deoarece vrea să-și continuie studiile acolo, a mărturisit Andreea Antonescu.

ADVERTISEMENT

Cântăreața (care acum este însărcinată a doua oară, cu al doilea partener-n.r) face eforturi să păstreze legătura cu fetița sa, deși sunt fusuri orare diferite. Totodată, și-ar fi dorit să o aibă aproape mereu, dar a încercat să o înțeleagă, datorită diferenței de trai dintre SUA și România.

”Sienna a ales să își continue studiile în State. E foarte greu pentru mine, ca mama, nu mi se mai permite să zbor. O să mă întorc repede să o văd și pe ea.

ADVERTISEMENT

Ținem legătura foarte des. E diferență de fus orar, nu îmi permit să vorbesc chiar de doua-trei ori pe zi, dar ținem legătura. E foarte frumos.

M-am gândit mai mult la viitorul ei și înainte de orice, atât timp cât ea și a dorit mult să mai meargă un an cel puțin acolo la școală, am zis de ce nu”, a declarat Andreea Antonescu la un post TV, informează wowbiz.ro

ADVERTISEMENT

Sienna ar fi moștenit din talentul muzical al mamei sale, dar se pricepe foarte bine și la picură și actorie, a mai mărturisit Andreea Antonescu.

”Îi place foarte mult să cânte, e o artistă. Nu știu daca va alege calea muzicii. Dacă mă întrebați ca și mamă, Sienna e foarte talentată la pictură și actorie”, a mai explicat Andreea Antonescu.

ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu, divorțată oficial de primul soț

Andreea Antonescu a încheiat de curând, în mod oficial, divorțul de Traian Spak, primul soț. În prezent, formează un cuplu cu jurnalistul Victor Vrînceanu. Acestuia îi va dărui în curând un copil căci este însărcinată și astfel în 2023 va fi mamă pentru a doua oară, la cei 40 de ani.

ADVERTISEMENT