Life

Motivul pentru care fiul celebrei Andreea Mantea nu vrea să își vadă tatăl. Ce i-a făcut Cristi Mitrea lui David

Andreea Mantea și fiul ei David sunt mai apropiați ca oricând. Surprinzător este însă că fiul vedetei de la Kanal D nu dorește să își mai vadă tatăl, pe Cristi Mitrea.
16.10.2022 | 17:24
Motivul pentru care fiul celebrei Andreea Mantea nu vrea sa isi vada tatal Ce ia facut Cristi Mitrea lui David
David, fiul Andreei Mantea, nu mai vrea să îl vadă pe tatăl său, Cristi Mitrea. Sursă foto: Instagram / colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea a format la un moment dat un cuplu cu sportivul Cristi Mitrea. Cei doi au împreună un băiețel, pe David, însă de când vedeta Kanal D a rupt legătura cu fostul ei partener, nici măcar fiul său nu vrea să îl mai vadă.

David nu vrea să îl mai vadă pe Cristi Mitrea

La un moment dat, Andreea Mantea a recunoscut publicul că a fost abuzată de Cristi Mitrea. Acesta a fost și motivul pentru care vedeta a decis să pună capăt relației.

ADVERTISEMENT

Ce nu a luat în calcul însă aceasta este că nici fiul ei David nu va mai dori să își vadă tatăl. Într-un clip video postat în mediul online, Andreea Mantea le-a mărturisit urmăritorilor săi că a încercat în repetate rânduri să-și convingă fiul să petreacă timp cu tatăl lui.

Deși a încercat cu diferite propuneri, sau cadouri, decizia lui David nu s-a schimbat, ci din contră, cei doi au început să se și certe. Din acest motiv, vedeta de la Kanal D a decis că fiul ei este suficient de mare pentru a decide singur ce vrea să facă.

ADVERTISEMENT

”Nu voia și nici nu vrea. E destul de mare să decidă singur. Nu mă mai bag. Ultima oară ne-am certat foarte tare pentru că am intervenit și nu mai vreau”, le-a dezvăluit vedeta fanilor săi.

Să nu uităm că Andreea Mantea și-a dedicat întreaga viață creșterii fiului ei. Astfel, vedeta a decis că este mai bine să fie singură și să își ofere atât ei, cât și celui mic liniștea de care au nevoie.

ADVERTISEMENT

Ce s-a schimbat în viața Andreei Mantea

Odată cu despărțirea de Valeriu Floricel, Andreea Mantea și-a ridicat standardele destul de mult și a devenit mult mai selectivă cu oamenii care intră în viața ei.

”După o vârstă îți ridici atât de mult standardele încât ai de câștigat dacă nu mai placi pe nimeni. E mai bine așa. Nu e vorba de vrut aici. După o vârstă nu mai este vorba despre ce-ți dorești, ci despre ceea ce-ți aduce viața”, a mărturisit recent, Andreea Mantea, la emisiunea prezentată de Oana Radu, ”Detectorul de minciuni”.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte dacă ar apărea cineva deosebit într-adevăr în viața ei, vedeta spune că nu ar refuza o nouă relație, sau poate chiar o cerere în căsătorie.

ADVERTISEMENT