ADVERTISEMENT
Life

Motivul pentru care Flick și-a dat demisia de la Antena Stars. “Perioada asta m-a prins bine”

Autor: Stefania Bacanu | 20.05.2020 | 20:20
Motivul pentru care Flick și-a dat demisia de la Antena Stars.
Motivul pentru care Flick și-a dat demisia de la Antena Stars. sursa foto: facebook.

Flick și-a încheiat colaborarea cu Antena Stars de comun acord. Domnul Rimă spune că se simțea prea expus, înconjurat de prea mulți oameni, așa că a decis să rămână doar cu emisiunea de la radio, pe care o prezintă cu Răzvan Popescu.

ADVERTISEMENT

Flick a dezvăluit motivul pentru care și-a dat demisia de la Antena Stars

Andrei Sebastian Filcea, cunoscut drept Flick sau Domnul Rimă, este unul dintre cei mai iubiți entertaineri ai momentului în România, grație talentului poetic pe care îl are.

Așa a ajuns, pe lângă emisiunea pe care o are la Radio ZU, alături de Răzvan Popescu, să prezinte și matinalul de la Atena Stars, pentru o perioadă de timp.

ADVERTISEMENT

Asta pentru că, în plină pandemie de coronavirus, Domnul Rimă a plecat din televiziune, de comun acord cu șefii postului, pentru că se simțea mult prea expus.

Perioada asta m-a prins bine. Spre deosebire de alţi prieteni care au copii, familie, mă bucur că statutul de single mă ajută în această situaţie, sunt liniştit.

ADVERTISEMENT

M-a prins bine în sensul în care chiar aveam nevoie de o perioadă d-asta de odihnă pentru că eu nu prea mă odihneam.

În weekend-uri aveam evenimente prin ţară, în vacanţe când plecam vizitam mult, mergeam pe jos. Nu mă odihneam deloc”, a mărturisit Flick pentru okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT

Au încetat colaborarea de comun acord

“Profesional, am renunţat la emisiunea de la TV unde aveam expunerea cea mai mare. Acolo intram în contact cu mulţi cameramani, machioze, băieţii care ne cablau, invitaţi şi am renunţat de comun acord cu conducerea de la Antena Stars.

Aşadar, am rămas cu emisiunea de la Radio ZU, unde mă văd doar cu Popescu, ceea ce e bine. Mă bucur că aşa mai ies din casă. Altfel, nu mai ştiam când e duminică, când e joi”, a mai spus Flick.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!