Sport

Motivul pentru care Florinel Coman a fost schimbat înainte de pauză în Universitatea Craiova – FCSB 0-1. „În două zile revine la antrenamentul normal”. Update exclusiv

Noi probleme pentru Florinel Coman. Atacantul a fost înlocuit încă din minutul 37 al derby-ului Universitatea Craiova – FCSB. Fotbalistul a mers direct la vestiare.
09.05.2022 | 20:45
Motivul pentru care Florinel Coman a fost schimbat inainte de pauza in Universitatea Craiova  FCSB 01 In doua zile revine la antrenamentul normal Update exclusiv
Florinel Coman a fost înclocuit în minutul 37 al derby-ului Universitatea Craiova - FCSB, din cauza problemelor musculare
ADVERTISEMENT
09-05-2022
17:44

Motivul pentru care Florinel Coman a fost schimbat înainte de pauză în Universitatea Craiova – FCSB 0-1

MM Stoica a vorbit despre motivul pentru care Florinel Coman a fost schimbat înainte de pauză în partida dintre U Craiova și FCSB, spunând și în cât timp crede că „Mbappe” va reveni la antrenamentele normale.

„Coman a spus că nu mai poate, astăzi a făcut o ecografie, nu a relevat nimic, doar că e foarte posibil ca simptomele lui să fie date de o problemă la spate.

Avem oameni care se ocupă cu deblocarea lui și dacă e cu spatele, în două zile revine la antrenamentul normal”, a spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

Florinel Coman nu scapă de probleme. Atacantul de 24 de ani nu pare să-și fi revenit complet după ultima accidentare care l-a ținut timp îndelungat departe de teren.

Ce spun medicii din staff-ul celor de la FCSB

Florinel Coman a avut evoluții apreciate în ultima perioadă și părea că își va intra în formă maximă în acest final de sezon, exact la timpul potrivit pentru a-și ajuta echipa să câștige un nou titlu în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Problemele se țin, însă, scai de fotbalistul pe care Gigi Becali spera să obțină zeci de milioane de euro, în urma unui transfer în străinătate.

În minutul 37 al derby-ului Universitatea Craiova – FCSB, fotbalistul a fost înlocuit de Anton Petrea cu alt jucător de mare perspectivă, Ianis Stoica.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Florinel Coman are probleme musculare, astfel că staff-ul medical al vicecampioanei a decis ca acesta să fie înlocuit, pentru a evita o nouă recidivă.

Coman a fost extrem de afectat de situație și a plecat direct la vestiare imediat după ce a părăsit suprafața de joc a stadionului ”Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a rămas vreme îndelungată la cabine, timp în care o parte din staff-ul medical al roș-albaștrilor l-au supus unor examinări amănunțite pentru a stabili dacă e nevoie ca jucătorul să fie trimis la spital.

Din fericire pentru Coman, este vorba doar despre o severă contractură musculară, astfel că, cel mai probabil atacantul va reintra în programul normal de antrenamente ale echipei.

ADVERTISEMENT

Din cauza accidentărilor care l-au chinuit, în acest sezon Florinel Coman a bifat doar 19 meciuri, în Casa Pariurilor Liga 1, în tricoul roș-albastru, și nu a marcat nici un gol.

ADVERTISEMENT