Sport

Motivul pentru care Florinel Coman ar putea fi noul golgheter al FCSB: „A redevenit jucătorul pe care îl aşteptam”

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, e sigur că Florinel Coman va călca pe urmele lui Florin Tănase și va fi noul golgheter în acest sezon din SuperLiga.
11.07.2022 | 09:54
Motivul pentru care Florinel Coman ar putea fi noul golgheter al FCSB A redevenit jucatorul pe care il asteptam
Florinel Coman este evaluat conform Transfermarkt la 3,5 milioane de euro. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Florinel Coman a reușit să marcheze primele goluri din acest sezon în meciurile cu Zimbru Chișinău și Oțelul Galați, iar Mihai Stoica speră că mijlocașul va fi golgheterul următorului sezon din SuperLiga.

De ce crede Mihai Stoica că Florinel Coman va fi golgheterul noului sezon

Florinel Coman a trecut printe-o peropadă mai puțin fastă după accidentarea gravă din meciul cu Backa Topola, însă Mihai Stoica își pune în continuare mari speranțe în mijlocașul de 23 de ani.

ADVERTISEMENT

Coman a fost învoit pentru meciul amical cu CS Mioveni, deoarece soția Ioana Timofeciuc a născut o fetiță, iar asta îl va motiva și mai mult, crede Meme: „Acum are şi o responsabilitate în plus, e pe un drum foarte bun. Cred că a redevenit jucătorul pe care îl aşteptam.

Eu sper să fie cum a fost Tănase. Şi lui Tănase acum câteva luni i s-a născut urmaşul şi a bifat încă un titlu de golgheter”, a declarat oficialul la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman are o fetiță cu Ioana Timofeciuc

FANATIK a aflat în exclusivitate că Florinel Coman a fost învoit la meciul amical cu CS Mioveni pentru a fi alături de soția sa, care a născut o fetiță.

„Vă spun în premieră că Florinel Coman are o fetiță, i-am spus că șmecherii au fete. El a fost absent motivat”, a dezvăluit Mihai Stoica pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Ioana Timofeciuc a postat pe contul ei de Instagram prima fotografie în trei a familiei Coman și a transmis un mesaj emoționant: „Echipa perfectă + tati. Cea mai grea/epuizantă și totodată cea mai minunată experiență din viața mea. Datorită lui am reușit să duc la capăt tot acest proces. Este un tată minunat care m-a susținut neîncetat. Am reușit împreună. #C”.

Gigi Becali, ultimatum pentru Florinel Coman: „Dacă nu dai randament maxim, la revedere!”

Gigi Becali i-a dat un ultimatum lui Florinel Coman și e dispus să îi schimbe postul lui Octavian Popescu pentru a-i face loc în echipă: „Dacă își revine Florinel Coman, Florin Tănase va juca atacant și Tavi Popescu va fi inter. Am vorbit cu Florinel acum o lună. «Am dat 3 milioane de euro pe tine. Ești cel mai talentat din România, dar nu ai confirmat. Antrenează-te ca lumea.

ADVERTISEMENT

Uite, e greu să îi ia cineva locul lui Tavi Popescu, dar eu voi face un mic sacrificiu și-l trec inter, deși nu e postul lui. Dacă nu vei da randament maxim în partea stângă, la revedere». A zis «Da, nea Gigi. Sunt conștient». Acum mi-a zis MM că e foarte serios”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Patronul e convins că Florinel Coman va face un sezon mare la FCSB: „Mă bucur că vine din urmă Coman. Și mi-au zis oamenii că n-a fost niciodată atât de puternic. Și antrenat și optim în greutate greutate și în toate. Și moral e foarte bine. Să vedem”, a mai spus Gigi Becali pentru sursa citată.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,38 este cota pentru „1 solist” la FCSB – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT