Carousel hot news

Motivul pentru care Găman a RĂMAS la Astra: “A fost INTELIGENT!”

Marius Şumudică a dezvăluit motivul pentru care Valerică Găman a ales să continue la Astra pînă la finalul sezonului, deşi a avut mai multe oferte....
02.02.2016 | 11:24
Motivul pentru care Găman a RĂMAS la Astra:

Marius Şumudică a dezvăluit motivul pentru care Valerică Găman a ales să continue la Astra pînă la finalul sezonului, deşi a avut mai multe oferte.

“Pentru Găman au fost mai multe oferte, dar jucătorul le-a refuzat. Este căpitan aici, va juca şi are şanse să prindă lotul pentru Euro. În plus, nici ofertele nu erau prea bune. Am fi cerut cîteva sute de mii de euro în schimbul lui acum. Însă a fost inteligent şi s-a gîndit că suma aceasta o poate lua în vară, la semnătură, dacă va rămîne la Astra. El nu a lucrat niciodată pe la spate, lucru pe care îl apreciez”, a spus Şumudică la o televiziune de sport.

Tehnicianul Astrei a vorbit şi despre plecarea lui Constantin Budescu în liga a doua chineză. “Cîţiva dintre jucători doreau să-l conducă la aeroport. Am pierdut un jucător de mare calitate, care era sarea şi piperul. Se înţelegea foarte bine cu Alibec, dar oferta a fost prea bună”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri