Fotbal international

Motivul pentru care Gareth Bale este rezervă în Real Madrid – Barcelona! Ce i-au pregătit fanii “galacticilor”

27.02.2019 | 21:23
Motivul pentru care Gareth Bale este rezervă în Real Madrid - Barcelona

Gareth Bale este rezervă în meciul Real Madrid – Barcelona, partidă care se joacă în manşa retur a semifinalelor Cupei Spaniei. Santiago Solari a decis să nu-l introducă pe internaţionalul galez în primul “11” pentru duelul de pe “Santiago Bernabeu, iar zilele mijlocaşului ofensiv în tricoul “galacticilor” sunt numărate.

Gareth Bale i-a enervat pe fani înainte de Real Madrid – Barcelona

Gareth Bale şi-a pus fanii în cap înainte de meciul Real Madrid – Barcelona. La ultima partidă jucată de madrileni înainte de El Clasico din Cupa Spaniei, victoria cu Levante, scor 2-1, galezul a stat pe banca de rezerve până în minutul 74, când i-a luat locul lui Karim Benzema. După patru minute, mijlocaşul ofensiv de 29 de ani a marcat, dintr-o lovitură de la 11 metri, golul victoriei, însă nu a vrut să sărbătorească reuşita alături de Lucas Vazquez.

Fanii lui Real Madrid l-au criticat intens pentru acest gest, iar presa din Spania susţine că Gareth Bale va pleca din vară. Fotbalistul de 29 de ani este nemulţumit că nu joacă mai mult, în timp ce oficialii clubului s-au săturat de comportamentul galezului. Pentru meciul de miercuri seară, ultraşii din galeria lui Real Madrid s-au hotărât să-l fluiere pe Gareth Bale la fiecare atingere de balon, în cazul în care acesta va juca.

Motivul pentru care Gareth Bale este rezervă în Real Madrid - Barcelona. Fanii îl vor plecat de la echipă
Motivul pentru care Gareth Bale este rezervă în Real Madrid – Barcelona. Fanii îl vor plecat de la echipă

Santiago Solari i-a luat apărarea lui Gareth Bale

La conferinţa de presă de la finalul meciului Levante – Real Madrid 1-2, Santiago Solari a fost întrebat dacă este de acord cu faptul că Gareth Bale nu a sărbătorit golul victoriei. Antrenorul madrilenilor a susţinut că nu este interesat de acest aspect, dar a precizat că este încântat de felul în care fotbalistul de 29 de ani intră pe teren şi dă totul.

“Nu-mi pasă cum celebrează jucătorii golurile. Îmi place atitudinea lui Bale de a ieşi pe teren şi a mânca iarba”, a declarat Santiago Solari. În actualul sezon, Gareth Bale a marcat 13 goluri şi a oferit cinci pase decisive în cele 31 de meciuri pe care le-a jucat în toate competiţiile pentru Real Madrid.

Tags: