Life

Motivul pentru care Gigi Becali a ajuns la Peștera Sfântului Andrei: ”Nu aveam de gând, dar…”

Gigi Becali a decis să plece miercuri, 30 noiembrie, la Peștera Sfântului Andrei. Deși nu avea în plan o astfel de excursie, ceva s-a schimbat, spune patronul FCSB.
30.11.2022 | 16:14
Motivul pentru care Gigi Becali a ajuns la Pestera Sfantului Andrei Nu aveam de gand dar
Gigi Becali a fost astăzi la Peștera Sfântului Andrei. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Miercuri, 30 noiembrie, îl sărbătorim pe Sfântul Andrei. Această sărbătoare este una extrem de importantă în Calendarul Ortodox și totodată este și una dintre zilele libere de la stat.

Gigi Becali, în vizită la Peștera Sfântului Andrei

Tot astăzi are loc și cel mai mare pelerinaj din Dobrogea, la peștera Sfântului Apostol Andrei, iar Gigi Becali nu avea cum să lipsească.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB este cunoscut ca fiind un om extrem de credincios, drept urmare, nu a stat prea mult pe gânduri atunci când a venit vorba despre o astfel de excursie.

Gigi Becali merge des la Biserică, se roagă atât pentru el cât și pentru familia sa și de asemenea, de-a lungul activității sale a fost protagonistul și unor fapte bune, pentru cei nevoiași.

ADVERTISEMENT

Deși inițial nu avea de gând să vină la Peștera Sfântul Andrei astăzi, Gigi Becali a fost inspirat de un călugăr bătrân de la televizor și s-a decis pe loc.

Ultima oară, patronul FCSB a venit la Peșteră în urmă cu aproape 15 ani, așa că era momentul să mai facă și o altă vizită, pentru a călca pe aceleași meleaguri unde a fost și Sfântul Andrei.

ADVERTISEMENT

Cum a ajuns, de fapt, Gigi Becali, la Constanța

”Am venit azi la Peştera Sfântului Andrei. Nu aveam de gând, dar aseară am văzut la televizor un călugăr bătrân la peşteră şi mi-am închipuit cum acum 2000 de ani Sfântul Apostol Andrei a fost pe meleagurile astea.

Şi am mai fost o dată acum 15 ani şi am zis de ce să nu mă duc puţin, să calc pe sfinţenie, pe unde Sfântul Andrei a călcat, a declarat Gigi Becali, la TV, direct de la Peştera Sfântului Andrei.

ADVERTISEMENT

În timpul vizitei, Gigi Becali s-a rugat pentru sănătatea sa, dar și a celor dragi și de asemenea, a avut și un moment în care s-a emoționat până la lacrimi.

Totodată, el le-a recomandat tuturor românilor care au această oportunitate, să meargă până la Constanța, la Peștera Sfântului Andrei, pentru că nu vor regreta deloc.

Printre altele, Gigi Becali a ținut să le transmită și un mesaj românilor de Sfântul Andrei, urându-le sănătate și nu numai.

”Domnul să ne ajute, Maica Domnului să ne ocrotească!”, a fost mesajul transmis de patronul de la FCSB, pentru români.

ADVERTISEMENT