Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Motivul pentru care Gigi Becali a comis-o la schimbări și la FCSB – Universitatea Craiova 1-1: ”Se uita în același timp și la Sclava Isaura”. Care sunt filmele cele mai apreciate de patron. Video Exclusiv

Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA motivul pentru care Gigi Becali a greșit schimbările la meciul FCSB - Universitatea Craiova 1-1.
19.03.2023 | 15:57
Motivul pentru care Gigi Becali a comiso la schimbari si la FCSB  Universitatea Craiova 11 Se uita in acelasi timp si la Sclava Isaura Care sunt filmele cele mai apreciate de patron Video Exclusiv
Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA motivul pentru care Gigi Becali a greșit schimbările la meciul FCSB - Universitatea Craiova 1-1. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Derby-ul de pe Arena Națională s-a încheiat nedecis, iar Vivi Răchită a mărturisit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICIprin înlocuirile făcute în timpul partidei Gigi Becali a arătat practic că nu vrea să câștige titlul.

S-a aflat motivul pentru care Gigi Becali a greșit schimbările la FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Tirada la adresa lui Gigi Becali după întâlnirea FCSB – Universitatea Craiova 1-1 a continuat, iar Horia Ivanovici a explicat la emisiunea FANATIK SUPERLIGA că finanțatorul vicecampioanei României a comis-o la schimbări pentru că se uita la serialul preferat.

ADVERTISEMENT

”Cum să-ți sabotezi propria echipă? Nu pricep. Știi ce cred? Cred că dacă lui îi plac ăștia ascultătorii, lui Gigi îi plac slujitorii, în paralel pe un alt canal era serialul favorit al lui ‘Sclava Isaura’.

Ăsta-i serialul lui favorit că dacă îți plac slujitorii nu poate să-ți placă decât Isaura și am înțeles că filmul lui preferat e ”12 ani de sclavie”, pe care îl vede din doi în doi ani. Film de Oscar.

ADVERTISEMENT

Cred că aseară era ‘Sclava Isuara’, că el e cu telenovelele, în paralel cu meciul și omul mai interesat de film, dacă îți plac ăștia care ascultă, sclavii, îți pui și tu filmele care te reprezintă. Ăsta a fost ghinionul FCSB-ului aseară.

Gigi se uita cu un ochi la ‘Sclava Isaura’ și cu unul la meci și de aia nu a fost concentrat pe schimbări că era o fază la film în care îi punea pe ăia, nu știu ce le făcea pe plantație pe acolo. Că nu poți să faci schimbările astea decât dacă te uiți la ‘Sclava Isaura’. Înseamnă că nu ești concentrat pe meci”, a spus Horia Ivanovici, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA. VEZI VIDEO AICI

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, pus la punct de Malcom Edjouma

Dumitru Dragomir a intervenit telefonic la ediția specială de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a analizat derby-ul FCSB – Universitatea Craiova 1-1. Fostul președinte LPF i-a criticat în termeni duri pe fotbaliștii vicecampioanei României.

Malcom Edjouma este cel mai în formă jucător de la FCSB, iar cu cele șapte goluri marcate în acest an, mijlocașul francez îi ține pe linia de plutire pe ”roș-albaștrii” în lupta pentru titlu. Leo Strizu, fostul antrenor principal în acte al vicecampioanei, a avut doar cuvinte de laudă pentru Edjouma, care a avut un mesaj clar pentru Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT