ADVERTISEMENT
Sport

Motivul pentru care Gigi Becali a refuzat să îl aducă pe Poenaru la FCSB! Totul are legătură cu familia. Exclusiv

Ilie Poenaru a fost aproape de a fi numit antrenor la FCSB după plecarea lui Petrea. Însă Gigi Becali s-a răzgândit în ultima clipă.
Autor: Marian Popovici | 28.05.2021 | 22:00
Motivul pentru care Gigi Becali a refuzat să îl aducă pe Poenaru la FCSB! Totul are legătură cu familia. Exclusiv
Motivul pentru care Gigi Becali a refuzat să îl aducă pe Poenaru la FCSB! Totul are legătură cu familia. Sursa: sportpictures.eu

FCSB a încheiat campionatul pe locul doi, însă pentru Gigi Becali tot Anton Petrea ar fi fost prima opţiune. Însă, antrenorul a refuzat oferta patronului şi l-a anunţat că va părăsi echipa la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Gigi Becali a refuzat să îl aducă pe Poenaru la FCSB!

Gigi Becali a apelat la Marius Şumudică în primă instanţă, iar negocierile au ajuns într-un stadiu avansat înainte de tehnicianul să refuze oferta de a antrena FCSB. A venit apoi rândul lui Nicolae Dică să facă o vizită la reşedinţa lui Becali.

Fostul antrenor de la FCSB a fost tentat de o revenire, însă l-a refuzat pe Gigi Becali, el fiind sub contract cu FRF, la mijloc fiind şi nişte clauze. Din informaţiile FANATIK, următorul pe listă a fost Ilie Poenaru, antrenorul Academicii Clinceni, surpriza sezonului.

Demersurile s-au oprit când Gigi a aflat că Poenaru este reprezentat de Giovani Becali!

Patronul celor de la FCSB chiar şi-a pus oamenii să vorbească la Clinceni fiind hotărât să îl numească pe Ilie Poenaru la FCSB, însă FANATIK a aflat că toate demersurile s-au oprit în momentul în care Gigi Becali a aflat că Poenaru este reprezentat de vărul său, Giovani Becali.

ADVERTISEMENT

Când a aflat că trebuie să negocieze cu vărul său contractul lui Ilie Poenaru, Gigi Becali s-a răzgândit şi a renunţat la această pistă. Astfel, a ajuns la soluţia surpriză numită Dinu Todoran, pe care a vrut să îl numească la Academie, însă s-a răzgândit şi a decis să îl numească la echipa mare.

Ilie Poenaru: “Nu am niciun regret că n-am mers la FCSB. Mai devreme sau mai târziu va veni şi oferta”

Ilie Poenaru a vorbit într-un interviu pentru FANATIK despre varianta de a antrena FCSB în această vară spunând că nu regretă şi dacă lucrurile bune vor continua, va veni şi oferta pentru el de la un club puternic:

“Nu, nu e vorba de regret. Cred că am demonstrat încă o dată că am ajuns la un nivel foarte bun și datorită faptului că am un staff foarte bun, foarte bine pregătit. Și pentru că am avut liniștea necesară, acordată de conducere, fără presiune.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă îmi place presiunea și o accept, dar ăsta este și meritul conducerii. Nu am niciun regret că n-am mers la FCSB. Satisfacția este foarte mare că am făcut performanță. Mai devreme sau mai târziu va veni și oferta sau ofertele.

Dumnezeu știe ce este mai bine pentru mine și sunt sigur că atunci când voi avea oferte, ele vor apărea. E clar că orice antrenor își dorește să antreneze la un nivel foarte înalt, dar așa cum am spus-o, acumulez experiență”, a spus Poenaru pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea a refuzat să rămână la FCSB!

Ilie Poenaru este antrenorul revelaţiei sezonului, Academica Clinceni. Ilfovenii au încheiat pe locul 5 în Liga 1, cea mai bună clasare din istoria clubului, deşi obiectivul declarat era salvarea de la retrogradare.

De cealaltă parte, FCSB a ratat din nou titlul. Pentru a 5-a oară din 6 ediţii disputate în sistemul play-off / play-out, echipa patronată de Gigi Becali a încheiat pe locul doi. Deşi patronul i-a oferit şansa să continue la prima echipă, Toni Petrea a declinat oferta.

ADVERTISEMENT
  • 44 de ani are Ilie Poenaru
  • 2 este locul pe care l-a ocupat FCSB în Liga 1 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!