Fotbal intern

Motivul pentru care Gigi Becali i-a făcut un nou contract lui Mihai Roman. “A plâns de bucurie!”

05.12.2018 | 14:50
Mihai Roman are un nou contract cu FCSB. Gigi Becali a dezvăluit motivul

Meme Stoica a anunţat că Mihai Roman şi-a prelungit contractul cu FCSB, iar Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care a decis să îi propună o nouă înţelegere fotbalistului adus de la FC Botoşani.

Asta nu e tot! Gigi Becali a recunoscut că a discutat cu Valeriu Iftime pentru ca mijlocaşul să revină la FC Botoşani, dar că el nu s-a gândit niciodată să renunţe la serviciile fotbalistului care a ajuns sub comanda lui Nicolae Dică în vară şi a explicat de ce.

Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care i-a făcut un nou contract lui Mihai Roman

“Mihai Roman avea două contracte semnate cu noi. E adevărat, eu am vorbit cu Iftime şi mi-a zis să îl trimit pe Roman la Botoşani, că are nevoie de el în vestiar, dar mie îmi place de el. Cum să îl trimit? Nu ştiu ce a auzit el că a spus Iftime şi am vorbit cu el. I-am dat un nou contract ca să îi demonstrez că îl vreau. A plâns de bucurie când a văzut că am încredere în el şi că avem bază în el. A mers să îşi aducă familia aici pentru că soţia lui nu stătea în Bucureşti. Când un jucător e credincios eu îl ţin la echipă chiar dacă nu joacă”, a spus Gigi Becali la Pro X.

În vâstă de 34 de ani, Mihai Roman a ajuns la FCSB în luna august a anului 2018 şi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2020. Cotat de site-urile de specialitate la 450.000 de euro, mijlocaşul dreapta a jucat în 14 meciuri în sezonul 2018 – 2019, a dat un gol şi a oferit 5 pase decisive. Pe parcursul carierei, Mihai Roman a evoluat la echipe precum FC Botoşani, Rapid Bucureşti, Toulouse, FC Braşov şi Cetatea Suceava. În perioada când juca în ligile inferioare, mijlocaşul FCSB-ului a vrut să înceapă un nou drum în străinătate şi a încercat să fugă în Anglia, dar finalul a fost unul tragicomic.

  • 10 selecţii la echipa naţională a României are Mihai Roman
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri