Sport

Motivul pentru care Gigi Becali ratează titlul cu FCSB an de an: „El știe doar ce i se spune”. Care sunt șansele să iasă din fotbal

Supărat că echipa sa a început cu stângul SuperLiga, Gigi Becali a anunțat că va ieși din fotbal. E drum lung până departe, dar nici șansele la titlu nu sunt prea mari, crede un fost mare internațional.
18.07.2022 | 11:35
Motivul pentru care Gigi Becali rateaza titlul cu FCSB an de an El stie doar ce i se spune Care sunt sansele sa iasa din fotbal
De ce nu mai câștigă FCSB titlul sub comanda lui Gigi Becali. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a fost extrem de supărat după modul în care FCSB a început SuperLiga. Echipa lui Toni Petrea a făcut doar 1-1 cu nou-promovata U Cluj. La finalul meciului, finanțatorul vicecampioanei și-a criticat dur vedetele și a amenințat că se retrage din fotbal.

De ce nu câștiga FCSB campionatul sub comanda lui Gigi Becali

FCSB a fost ultima echipă din cariera lui Ciprian Marica. Fostul mare internațional român a jucat la roș-albaștri în sezonul 2015-2016, primul de secetă pentru clubul lui Gigi Becali. Șapte ani au trecut de când FCSB a cucerit ultima dată titlul, iar actualul acțional al Farului știe care este motivul.

ADVERTISEMENT

„Cred că cea mai mare problemă la FCSB e comunicarea. În fiecare an a venit și ne-a spus: ‘dacă știți cum se pregătește Budescu’, l-a dat afară, ‘dacă știți cum se pregătește Alibec, pfoai’, l-a dat afară. Acum a venit și ne-a spus de Coman, ‘dacă știți cum se pregătește Coman..sparge norii’. 

Asta e cea mai mare problemă a domnului Becali, că știe doar ce i se spune. Asta e cea mai mare problemă de la FCSB din ultimii ani. Se duce el să vadă? El știe doar ce i se spune, iar asta e cea mai mare problemă, pentru că vedem că ce i se spune nu e ceea ce joacă echipa.

ADVERTISEMENT

Comunicarea dintre cei care sunt lângă echipă și patron e cea mai mare problemă. Altfel, vedem că dă rateuri în declarații. Dacă luăm, în fiecare an ne-a spus de fiecare jucător, de Moruțan, mamă, și apoi nu mai știa cum să scape de el.

Mai bine te duci singur să te informezi, decât să aștepți informațiile, vedem cu toții, în fiecare ani ne spui câte ceva și nu e ce trebuie. Dacă ar rezolva problema informațiilor primite, cred că FCSB ar arăta altfel”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Care sunt șansele ca FCSB să rămână fără finanțator

Ciprian Marica crede că Gigi Becali nu vrea și nici nu poate să renunțe cu adevărat de la FCSB. În schimb, latifundiarul din Pipera s-ar putea debarasa de Darius Olaru, unul dintre cei mai buni roș-albaștri în sezonul trecut.

O echipă din Golf plătește 5 milioane de euro pentru mijlocașul român.

„Trebuie să și poți, nu știu dacă poți să lichidezi atât. Cred că a fost o declarație la cald. Dacă va avea succes în Conference League se va întoarce și va investi din nou. Îi place rolul pe care îl are la FCSB, nu-l văd să iasă prea curând”, a mai spus fostul atacant.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 4,45 este cota pentru „1 solist” la Saburtalo Tbilisi – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT