Life

Motivul pentru care Gina Pistol nu recunoaște că este însărcinată cu Smiley: „ A fost recent la câteva controale medicale și…”

02.09.2020 | 09:55
Motivul pentru care Gina Pistol nu recunoaste ca este insarcinata cu Smiley  A fost recent la cateva controale medicale si
ADVERTISEMENT

Gina Pistol este însărcinată în primul trimestru de sarcină cu Smiley, însă vedeta a ales să nu facă această informație publică, deși informația a ajuns în mediul online mai devreme decât se aștepta.

Unul dintre motivele pentru care încă nu vrea să discute despre acest subiect și nici nu dorește să se precipite în pronunțarea sarcinii este strict medical.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea tv așteaptă ca medicii să-i dea verdictul în ceea ce privește sarcina, dar mai ales să treacă de primul trimestru de sarcină, care este sensibil pentru orice femeie.

Gina Pistol, la controale pentru a se asigura că sarcina merge bine

Foarte puține sunt persoanele cărora Gina Pistol le-ar fi mărturisit că este însărcinată cu Smiley, căci nu dorește să vorbească prea mult pe subiect până nu trece de cele trei luni de sarcină. Astfel, printre rude și părinți, vedeta Antena 1 s-a destăinuit și câtorva prietene binevoitoare care au scurs câteva informații pentru cancan.ro despre cum decurge sarcina vedetei și motivul pentru care nu dorește să facă încă totul public.

ADVERTISEMENT

„ A discutat recent cu câteva prietene cărora le-ar fi mărturisit că va face totul public în momentul în care primește toate asigurările medicilor că sarcina decurge așa cum trebuie. A fost recent la câteva controale medicale și acum așteaptă rezultatul”, au mărturisit prieteni apropiați pentru sursa citată.

Vestea despre sarcina Ginei Pistol a explodat la începutul lunii august, iar blonda va naște cel mai probabil în 2021. La acel moment, prezentatoarea tv era gravidă în doar câteva săptămâni, ceea ce înseamnă că mai trebuie să treacă o lună pentru ca cele trei luni de sarcină să fie complete, iar vedeta să treacă în cel de-al doilea trimestru, ceea ce va fi o ușurare pentru ea.

ADVERTISEMENT

Așadar, după trei ani de iubire, dintre care primi doi mai pe ascuns, Gina Pistol și Smiley urmează să devină pentru prima dată părinți.

„ Ginuta ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic cei doi, nici lor nu le vine să creadă, sunt extrem de emoționați. Ei sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile, sau viața lor privată. Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună, și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie. În anturajul lor, extrem de restrâns, se vorbește acum despre această sarcină.”, anunța ciao.ro chiar pe 8 august.

ADVERTISEMENT

Cu cine s-au iubit Smiley și Gina Pistol

În imaginea de mai jos puteți vedea fostele iubiri ale prezentatoarei Antena 1 și ale lui Smiley.

Iubiții Ginei Pistol și fostele relații de amor ale lui Smiley. Foto: Ciao.ro
Iubiții Ginei Pistol și fostele relații de amor ale lui Smiley. Foto: Ciao.ro

Ei bine, cea mai mediatizată relație a Ginei Pistol a fost cea cu Alin Cocoș, alături de care a fost chiar și când acesta a fost în pușcărie. La ieșirea din închisoare, după cinci ani de relație, fiul vitreg al Elenei Udrea i-a făcut bagajul, după ce a înșelat-o cu Monica Orlanda, cea care i-a devenit și soție și i-a dăruit și primul copil. Alin Cocoș a mai înșelat-o pe Gina Pistol și cu Raluca Arnăutu, fosta iubită a lui Alex Erbașu.

ADVERTISEMENT