Life

Motivul pentru care Gina Pistol s-a mutat din casa lui Smiley. De ce a fost nevoită să plece

Gina Pistol se mută din casa din Cernica, acolo unde locuiește cu fiica sa și a artistului Smiley, pe numele său real Maria Andrei Tiberiu.
18.10.2021 | 19:22
Motivul pentru care Gina Pistol sa mutat din casa lui Smiley De ce a fost nevoita sa plece
Motivul pentru care Gina Pistol s-a mutat din casa lui Smiley. De ce a fost nevoită să plece. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la „Chefi la cuțite” a dezvăluit care este motivul pentru care a plecat din vila din Cernica, cu tot cu copil și pisică.

F rumoasa blondină nu a prins o vreme tocmai bună pentru căratul bagajelor, dar tot a fost nevoită să facă acest pas.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol are de gând să renoveze o parte din casă, prezentatoarea de la Antena 1 mutându-se într-un apartament micuț.

Gina Pistol se mută din casa din Cernica. Care este motivul prezentatoarei TV

Fosta vedetă Playboy nu și-a luat foarte multe lucruri pentru sine, însă pentru fiica sa, Josephine Ana, le-a cărat pe toate pentru că nu știe de ce are nevoie.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol a scăpat de zgomotele renovării locuinței din Cernica, dar nu este mulțumită nici de apartament, asta pentru că pereții sunt subțiri și se aude totul.

„E atât de aiurea să te muți pe vremea asta cu tot cu copil, cu pisică, de la casă într-un apartament micuț. Practic mi-am luat doar câteva lucruri la mine.

ADVERTISEMENT

Vă dați seama, ce să nu-i iei copilului? Că practic te gândești că ai nevoie de tot. Sperăm să le terminăm cât mai repede, să ne întoarcem la casă.

Sunt pereții atât de subțiri la bloc, nici apă nu pot să beau noaptea după ce a adoarme fii-mea, că se aude tot”, a dezvăluit iubita lui Smiley pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Ce parte a casei din Cernica renovează Gina Pistol

Prezentatoarea de la Antena 1 s-a mutat în casa iubitului ei în urmă cu ceva vreme, chiar în perioada în care au început să se afișeze ca un cuplu.

Vila din Cernica, estimată la 300.000 de euro, a fost renovată acum câteva luni, dar au mai rămas unele spații care nu au ajuns pe mâna meseriașilor.

Așa se face că dormitorul în care dorm Gina Pistol și Smiley, dar și baia urmează să fie modificate în perioada următoare și să capate o altă culoare.

ADVERTISEMENT