Life

Motivul pentru care Giulia Anghelescu evită destinațiile de lux. Cum arată vacanța perfectă pentru vedetă

Motivul pentru care Giulia Anghelescu evită destinațiile de lux. Artista nu merge mereu în cele mai extravagante locuri de cazare.
19.05.2023 | 11:23
Motivul pentru care Giulia Anghelescu evita destinatiile de lux Cum arata vacanta perfecta pentru vedeta
Motivul pentru care Giulia Anghelescu evită destinațiile de lux. Foto: Giulia / Facebook
ADVERTISEMENT

Care este motivul pentru care Giulia Anghelescu evită să plece în destinațiile de lux. Vedeta a descris vacanța perfectă pentru ea și familia sa.

Motivul pentru care Giulia Anghelescu evită destinațiile de lux

Giulia Anghelescu preferă compania bună în locul oricărei locații. De asemenea, aceasta vrea să le dea o lecție copiilor săi și să le arate că poți să te simți bine și în hoteluri mai puțin luxoase dar alături de persoanele pe care le iubești.

ADVERTISEMENT

Pentru vacanța perfectă Giulia Anghelescu are nevoie doar de familia sa sau de o companie plăcută. Aceasta este de părere că amintirile frumoase pot fi create oriunde indiferent de nivelul de lux.

”Noi nu suntem neapărat genul de familie care să își dorească să meargă în locuri exotice. Consider că amintiri frumoase poți să îți oriunde. Importantă este compania, nu locația.

ADVERTISEMENT

Vrem să învățăm copiii să se bucure și de locațiile care nu sunt de cinci stele. De cele mai multe ori nu alegem hoteluri extrem de luxoase.”, a declarat Giulia Anghelescu, la Antena Stars.

Giulia și soțul ei vor merge într-o „vacanță altfel” la America Express

Tocmai de aceea Giulia Anghelescu și soțul ei nu aleg destinațiile de lux de cele mai multe ori, spre deosebire de alte

ADVERTISEMENT

Artista are grijă să îi învețe pe copiii săi și despre bani și cum ar trebui să îi cheltuiască pentru ca pe viitor să poată avea parte de toate resursele.

Până la următoarea vacanță pe care o va avea familia Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu, aceștia vor merge în aventura America Express.

ADVERTISEMENT

Cei doi au acceptat provocarea de a merge în America de Sud alături de alte șapte echipe de concurenți, care se luptă pentru premiul de 30.000 de euro.

Vlad Huidu este fratele celebrului prezentator de la Prima TV Șerban Huidu. Acesta este căsătorit cu cântăreața Giulia Anghelescu de mai bine de un deceniu.

ADVERTISEMENT
Tags: