ADVERTISEMENT
Nicio categorie

Motivul pentru care Horia Brenciu a părăsit ProTV! Artistul a minţit cînd a ales Antena1!

S-a spus despre Horia Brenciu că a ales să bată palma cu Antena 1, speriat de toate zvonurile care prevesteau prăbuşirea imperiului PRO. Pe de-alta parte, el şi-a justificat “transferul”...
Autor: Ionuţ Cataramă | 20.03.2014 | 10:24
Motivul pentru care Horia Brenciu a părăsit ProTV! Artistul a minţit cînd a ales Antena1!

S-a spus despre Horia Brenciu că a ales să bată palma cu Antena 1, speriat de toate zvonurile care prevesteau prăbuşirea imperiului PRO. Pe de-alta parte, el şi-a justificat “transferul” prin motive familiale. “Primul pas l-a făcut soţia mea, producatorul Serviciului Roman de Comedie (n.r. echipa care realizează emisiunea s-a mutat la Antena 1 înaintea lui Brenciu). Pot să spun că venind aici, mi-am reintregit şi familia. Nu puteam s-o las singură… Nu-mi stă în caracter”, a declarat Brenciu.

ADVERTISEMENT

Ce omite să spuna Horia e ca discuţiile cu mai-marii PRO TV-ului care l-au determinat să plece la Antena 1 au avut in centru… banii. Mai exact, Horia a solicitat sponsorizări pentru concertele sale, iar sumele nu erau deloc mici. Prin urmare, conducerea postului l-a refuzat, arătîndu-şi însă disponibilitatea de a-i permite în continuare să-şi promoveze evenimentele in emisiunile PRO TV.

Supărat, Horia a ales atunci să se transfere la Antena. De altfel, în ultimele lui declaraţii, cîntăreţul a aruncat unele săgeţi spre PRO TV, spunînd de mai multe ori: “Am găsit la Antena 1 şi un partener pentru spectacolele mele”.

ADVERTISEMENT

sursa: wowbiz.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!