Life

Motivul pentru care Iancu Sterp a dispărut din mediul online. Ce a pățit, de fapt, fratele lui Culiță Sterp

Iancu Sterp a dispărut din mediul online. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu acesta? Culiță Sterp a dezvăluit ce a pățit fratele său.
08.04.2023 | 19:07
Motivul pentru care Iancu Sterp a disparut din mediul online Ce a patit de fapt fratele lui Culita Sterp
Motivul pentru care Iancu Sterp a dispărut din mediul online. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iancu Sterp este urmărit de nenumărate persoane pe rețelele de socializare. Acesta împărtășește cu fanii săi mai tot ceea ce se întâmplă în viața sa. De asemenea, artistul are și un canal pe YouTube, unde a adunat un număr mare de abonați.

De ce a dispărut Iancu Sterp de pe rețele de socializare

În general, el obișnuiește să filmeze diferite clipuri video alături de iubita sa, Denisa și nu numai. Iancu Sterp are un stil de viață destul de intens, astfel că nu e de mirare de ce mulți aleg să îl urmărească și să se bucur de conținutul său.

ADVERTISEMENT

De ceva timp însă, Iancu Sterp a devenit absent în mediul online. Acesta nu a mai postat nimic, iar de aici, urmăritorii au devenit îngrijorați. Nu puțini sunt cei care s-au întrebat dacă nu cumva s-a întâmplat ceva cu artistul. Iată însă că fratele său, Culiță Sterp, va elucida misterul.

Acesta a fost întrebat la rândul său pe platforma TikTok care este motivul pentru care Iancu Sterp nu mai este activ pe rețelele de socializare. Și iată că acum avem și răspunsul. Se pare că tânărul și-a scăpat telefonul într-o apă în urmă cu aproape trei săptămâni.

ADVERTISEMENT

Nici măcar cu ajutorul aplicației de căutare nu l-a mai găsit vreodată. Mai mult de atât, toate parolele pentru conturile sale de pe rețelele de socializare erau salvate acolo. Tocmai din acest motiv, Iancu Sterp are nevoie de timp până când va fi posibil să recupereze toate acele date.

Ce spune Culiță Sterp despre situația în care se află fratele său

”Iancu a avut o problemă cu telefonul, l-a pierdut în urmă cu vreo 2-3 săptămâni, ceva de genul ăsta. L-a scăpat într-o apă, e o poveste mai lungă, nu l-a mai găsit nici prin find my Iphone.

ADVERTISEMENT

El toate parolele le avea salvate acolo la notițe și acum nu-și mai știe parolele să intre nici pe Facebook, nici pe Instagram, nici pe Tiktok, nici pe Youtube.”, a fost răspunsul manelistului, la întrebarea primită din partea unui internaut.

Deși la prima vedere situația este una dificilă, iată că fratele său, Culiță Sterp, care de altfel are și niște probleme cu legea, s-a amuzat copios. Mai exact, acest s-a mirat în momentul în care și-a dat seama că fratele său nu își amintește nici măcar parola pe care o avea la e-mail.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, acesta speră ca în final, Iancu Sterp să rezolve problema, pentru a putea să revină la activitățile sale de până acum, inclusiv la postările urmărite de nenumărate persoane. Până atunci însă, fanii săi mai au de așteptat, a mai adăugat manelistul.

ADVERTISEMENT