Life

Motivul pentru care Irina Columbeanu nu a venit în România cu Monica Gabor. Nu și-a văzut tatăl de 4 ani

Monica Gabor a petrecut o perioadă pe meleagurile natale, în urmă cu peste două săptămâni, dar fără a fi însoțită de fiica sa. De ce nu a fost și Irina Columbeanu.
20.07.2022 | 00:23
Motivul pentru care Irina Columbeanu nu a venit in Romania cu Monica Gabor Nu sia vazut tatal de 4 ani
De ce Irina Columbeanu nu a venit în țară cu mama sa, Monica Gabor. E plecată din 2018 în State. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fotomodelul a avut parte de o vacanță alături de surorile sale, cu care s-a întâlnit recent, însă fără a-i fi alături unicul copil. Motivul pentru care adolescenta de 15 ani nu a venit în România cu celebra sa mamă.

De ce Irina Columbeanu nu a venit în țară cu mama sa, Monica Gabor. E plecată din 2018 în State

Monica Gabor și Irinel Columbeanu s-au luptat o perioadă lungă pentru custodia fiicei lor, care a ajuns să fie crescută în cele din urmă cu fostul milionar în euro. De 4 ani frumoasa șatenă se bucură să o aibă mai aproape.

ADVERTISEMENT

În anul 2018 fostul om de afaceri își dădea acordul ca fata să plece în Statele Unite ale Americii pentru un viitor mai bun. De ce nu a mai revenit în țară de atunci, nici măcar când mama sa a fost pe meleagurile natale?

Din punct de vedere legal, modelul are nevoie de o procură din partea celuilalt părinte pentru a ieși din țară cu copilul minor. Aceasta se face la notar și are o valabilitate de 3 ani și se pare că nu a fost reînnoită în cazul celor doi foști soți.

ADVERTISEMENT

În momentul de față Irina Columbeanu nu mai poate părăsi America pentru că nu are acceptul din partea tatălui său, care mărturisește că nu știa de vizita fostei sale partenere de viață de la începutul lunii iulie.

Monica Gabor, în depresie după ce a pierdut custodia fiicei sale

Monica Gabor se declară o mamă împlinită și fericită de când o are alături pe fiica sa, dar lucrurile nu au fost deloc bune în urmă cu ani buni. Vedeta a pierdut custodia copilei, situație care a făcut-o să intre în depresie.

ADVERTISEMENT

Șatena a fost extrem de afectată că nu a reușit să o ia pe Irina Columbeanu în Statele Unite ale Americii în urmă cu 10 ani, dar în cele din urmă s-a împăcat cu ideea. Cele două au o relație mamă-fiică foarte sudată.

„Eram pur şi simplu în depresie. Şi, ca să mă salvez, m-am gândit la Irina şi am zis că e mai bine să aibă o mamă la distanţă decât o mamă cu probleme sau una care nu mai este. Mi-a fost foarte greu când Irina a trebuit să rămână la tatăl ei.

ADVERTISEMENT

Eram la pământ, pur şi simplu. Şi, într-adevăr, acum sunt din nou foarte apropiată de Irina, totul este bine din nou, ba chiar mai bine decât înainte”, spunea Monica Gabor în urmă cu ceva timp, conform demamici.ro.

ADVERTISEMENT