Sport

Motivul pentru care jucătorii lui Dinamo au rămas fără mașini: „Li s-a oferit prea mult față de ce dădeau!”. Exclusiv

Iuliu Mureșan, administrator special la Dinamo, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre motivul rupturii dintre clubul roș-alb și firma care oferea mașini jucătorilor din „Ștefan cel Mare”.
07.08.2021 | 13:23
Motivul pentru care jucatorii lui Dinamo au ramas fara masini Li sa oferit prea mult fata de ce dadeau Exclusiv
Motivul pentru care jucătorii lui Dinamo au rămas fără mașini: „Li s-a oferit prea mult față de ce dădeau!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Vineri, jucătorii lui Dinamo au fost informați că trebuie să predea mașinile primite din partea clubului.

Vestea a fost una neplăcută pentru dinamoviști, având în vedere că Baza Sportivă Dinamo este situată lângă București.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care jucătorii lui Dinamo au rămas fără mașini

Iuliu Mureșan a confirmat informația oferită de ProSport și susține că înțelegerea dintre Dinamo și firma de închirieri auto Sixt era dezavantajoasă pentru club. Astfel că, în urma unor negocieri intense, s-a decis ca înțelegerea, care a expirat în această vară, să nu fie prelungită.

În plus, oficialul lui Dinamo a dezvăluit că Alexandru Răuță este singurul jucător din „Ștefan cel Mare”, care are stipulat în contract faptul că trebuie să primească mașină din partea clubului.

ADVERTISEMENT

Totodată, Iuliu Mureșan le-a dat asigurări jucătorilor că această problemă nu va dura, deoarece Dinamo caută o nouă firmă de închirieri auto cu care să colaboreze.

„Nu am mai prelungit contractul cu firma Sixt, din anumite motive. Încercăm să găsim o altă firmă cu care să facem un nou contract.

ADVERTISEMENT

Era un contract care a fost făcut dezavantajos pentru club și am discutat cu cei de la Sixt, s-a negociat intens cu ei câteva zile, dar n-am ajuns la o înțelegere.

Li s-a oferit prea mult față de ce dădeau. Adică, știți că există o grilă pentru publicitatea oferită de club: pe tricou în față costă o sumă, pe spate este altă sumă, pe mâneci, pe șold. La fel și minutul de publicitate pe led.

ADVERTISEMENT

Ei aveau foarte mult față de suma lunară pe care o ofereau. Astfel că, am încercat să găsim alte soluții, dar nu le-au acceptat și au preferat să nu prelungească contractul.

ADVERTISEMENT

Un singur jucător are mașină în contract. Este vorba de Răuță. Unii jucători au avut mașini, fără să aibă stipulat asta în contract.

Dar noi o să încercăm să rezolvăm problema, mai ales că foarte multe lucruri s-au rezolvat, în ultima perioadă. Sigur că și cu mașinile o să căutăm o altă firmă, pentru că e greu să te deplasezi până la Săftica, dacă nu ai mașină”, a declarat Iuliu Mureșan, în exclusivitate, pentru FANATIK.