Fotbal intern

Motivul pentru care Ladislau Boloni a plecat în 2001 de la națională!? Dezvăluire de ultim moment: „Hagi i-a vânat postul”

26.04.2020 | 21:41
Motivul pentru care Ladislau Boloni a plecat in 2001 de la nationala Dezvaluire de ultim moment Hagi ia vanat postul
Motivul pentru care Ladislau Boloni a plecat în 2001 de la națională! Anunțul făcut de președintele CNCD: „Hagi i-a vânat postul”. Sursă foto: eusunt12.ro
ADVERTISEMENT

Csaba Asztalos, președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, a făcut un anunț despre plecare lui Ladislau Boloni de pe banca tehnică a naționalei, declarând că Gică Hagi i-a „vânat” postul.

Președintele CNCD dezvăluie motivul pentru care Ladislau Boloni a plecat de la națională

Csaba Asztalos, președintele CNCD, a dezvăluit motivul pentru care Ladislau Boloni a plecat de pe banca tehnică a naționalei României în 2001: „Am avut ocazia să-l cunosc pe domnul Boloni. Când era selecţionerul României.

ADVERTISEMENT

Am înţeles că erau presiuni mari făcute de impresarii jucătorilor pentru selecţia la echipa naţională. Domnul Boloni nu a făcut însă rabat. În plus, trebuia făcut loc pe banca României pentru un alt antrenor”.

„Ceea ce s-a şi întâmplat înaintea barajului cu Slovenia. A simţit această presiune. În aer asta era. Nu e corect să se spună că a plecat pentru bani”, a spus Csaba Asztalos.

ADVERTISEMENT

Ladislau Boloni l-a atacat pe Gică Hagi

Conflictul dintre Gheorghe Hagi și Ladislau Boloni a ieșit la iveală în ultimul an, când antrenorul lui Royal Antwerp l-a atacat pe „Rege”: „Eu cred că pe Nadia nimeni, în niciun domeniu sportiv, nu poate s-o atingă! Ca performanţă, pentru ceea ce a adus în lume.

Era ceva unic. Hagi ce a câştigat? Noi avem această foame, avem nevoie nu de idoli, ci de Dumnezei, de „Regi”, de „Briliante”, de nu ştiu cine, voi le creaţi, iar alţii acceptă.

ADVERTISEMENT

Aceste exagerări duc la sensul invers: în momentul în care nu ne place ceva din ce oferă cineva, îi spargem statuia pe care i-am construit-o. Nu reuşim să sărbătorim ceva în mod normal, echilibrat”.

„Covorul roşu trebuie să ţi-l confecţionezi! Ceea ce face Gică Hagi la clubul lui e foarte bine. Că ar fi trebuit să fie convocat sau nu la acel eveniment… Cred că ar fi trebuit să primească invitaţie, da.

ADVERTISEMENT

Totuşi, să comentezi atât… Mai mult s-a discutat despre acest subiect decât despre condiţiile pe care ar trebui să le oferim pentru EURO. Hagi, în primul rând s-a victimizat. Nu vă fie frică să pronunţaţi numele! Da! Hotărât”, a mai spus Ladislau Boloni.

ADVERTISEMENT