Sport

Motivul pentru care Lionel Messi nu a confirmat la PSG, dezbătut la TV: „Ronaldo e peste! Campionatul Franței e fizic”

Motivul pentru care Lionel Messi nu a confirmat la PSG a fost dezbătut la TV.
28.09.2021 | 21:46
Motivul pentru care Lionel Messi nu a confirmat la PSG dezbatut la TV Ronaldo e peste Campionatul Frantei e fizic
ADVERTISEMENT

Basarab Panduru și Florin Răducioiu au comentat primele meciuri ale starului argentinian la vicecampioana Franței, despre care spun că a mai îmbătrânit, dar și că se află într-un context cu totul nou pentru el.

Florin Răducioiu consideră că Lionel Messi este un fotbalist foarte bun, dar nu pe măsura lui Cristiano Ronaldo, pe care îl consideră cel mai bun fotbalist contemporan.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Lionel Messi nu a confirmat la PSG, dezbătut la TV

Florin Răducioiu și Basarab Panduru au vorbit despre motivul pentru care Lionel Messi nu a confirmat încă la PSG, deși transferul său a fost primul mare „cutremur” de pe piața transferurilor din vară:

„Pentru mine, Ronaldo este peste Messi. Campionatul Franței este foarte fizic, iar Messi se vede că a mai îmbătrânit și s-ar putea și campionatul să nu-l avantajeze.

ADVERTISEMENT

Ronaldo continuă să tragă tare indiferent de vârstă și cred că e cel mai mare jucător contemporan. Venirea lui Messi nu a ajutat deloc, Messi nu a convins deloc până acum, dar deloc”.

„El vine într-un campionat mult mai fizic decât cel al Spaniei și trebuie să intre mult mai mult în combinații cu Neymar și cu Mbappe”, a spus Florin Răducioiu, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

„Mie îmi place Messi mai mult!”

Basarab Panduru a intervenit în discuția lui Florin Răducioiu, spunând că îi place mai mult Lionel Messi decât Cristiano Ronaldo, deși nu îi ia din merite starului portughez:

„Pentru mine nu e Ronaldo peste Messi, mie îmi place mai mult Messi. E clar, Ronaldo e un monstru al fotbalului, e incredibil ce face.

ADVERTISEMENT

La Messi, nu știu ce să spun, cred că nici lui nu-i place cum a debutat, dar diferența dintre PSG și restul echipelor din Franța e atât de mare, încât nu cred că nu va marca la un moment dat”.

„E și chestia asta că după atâția ani ajunge într-o țară nouă, echipe noi, peste care nu a mai dat până acum, fiind la Barcelona de când era mic.

E totul nou pentru Messi, de bine de rău, Ronaldo a mai schimbat campionatele în trecut”, a mai spus și „Pandi”.

ADVERTISEMENT