Fotbal international

Motivul pentru care Lionel Messi și-a cerut scuze în fața fanilor argentinieni. Reacția după ce a devenit „cetățean de onoare” în orașul natal.

Lionel Messi și-a cerut scuze în fața fanilor argentinieni după ce a devenit „cetățean de onoare” al orașului natal Rosario.
27.12.2022 | 22:05
Motivul pentru care Lionel Messi sia cerut scuze in fata fanilor argentinieni Reactia dupa ce a devenit cetatean de onoare in orasul natal
Lionel Messi și-a cerut scuze în fața fanilor argentinieni din orașul natal. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a fost idolul fanilor argentinieni la Cupa Mondială din Qatar, iar suporterii l-au întâmpinat entuziasmant pe căpitanul naționalei campioanei mondiale în Argentina. Totuși, cel mai bun jucător de la turneul final a ținut să își ceară scuze în fața suporterilor din orașul natal chiar în momentul în care a devenit „cetățean de onoare”.

Lionel Messi a fost încoronat „cetățean de onoare” în orașul natal Rosario

Lionel Messi s-a retras în orașul natal Rosario pentru a petrece Crăciunul alături de soția sa, Antonella Roccuzzo, de cei trei copii, dar și în preajma familiei lui Luis Suarez.

ADVERTISEMENT

„Decarul” naționalei lui Lionel Scaloni a fost încoronat „cetățean de onoare” al orașului natal Rosario după triumful cu Argentinei de la Cupa Mondială.

Ulterior, superstarul lui PSG și-a cerut scuze public în fața fanilor argentinieni din orașul său natal pentru că nu a celebrat foarte mult câștigarea trofeului în lumina reflectoarelor, ci s-a bucurat mai mult cu cei apropiați.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi și-a cerut scuze în fața fanilor argentinieni din orașul natal: „Uneori este greu să-i vezi pe toți”

Oficialii din Argentina au organizat o paradă cu autobuzul pentru ca jucătorii sud-americani să prezinte trofeul în fața fanilor, însă demersul a fost abandonat pentru haosul provocat.

„Ei bine, am vrut să trimitem salutările noastre tuturor oamenilor din Funes, Rosario în general. Am dori să vă mulțumim pentru dragostea pe care ne-ați arătat-o ​​întotdeauna, mai ales acum în acest moment când tocmai m-am întors de la Cupa Mondială.

ADVERTISEMENT

Iertați-ne, pentru că uneori este greu să-i vezi pe toți. Petrecem doar câteva zile cu familia și prietenii și uneori este complicat”, a declarat Lionel Messi, citat de Daily Mail.

Lionel Messi și-a petrecut Crăciunul alături de familie

Lionel Messi a sărbătorit Crăciunul cu soția sa, Antonella Roccuzzo și alături de cei trei copii, așa cum a obișnuit în fiecare an.

ADVERTISEMENT

Totuși, spre deosebire de ceilalți ani, superstarul argentinian a primit vizita lui Suarez și a familiei lui, soția Sofia Balbi și cei trei copii.

Familiile celor doi fotbaliști au petrecut Crăciunul în orașul Santa Fe, la Kentucky Golf Club, care ofertă peisaje de poveste.

ADVERTISEMENT