News

Motivul pentru care Loredana Groza nu poate cânta în America! Ce se întâmplă cu concertele ei

10.04.2019 | 12:28
Loredana Groza nu va mai concerta în America

Loredana Groza este una dintre cele mai îndrăgite artiste ale noastre, însă nu doar românii au fost impresionați de vocea și talentul divei. De-a lungul carierei sale impresionante, Lori a reușit să cucerească cele mai mari scene ale muzicii ușoare românești și nu numai.

Probleme pentru Loredana Groza. De ce nu poate cânta în America

Recent, Loredana Groza a fost invitată la Las Vegas, unde urma să susțină un concert de excepție, alături de trupa sa, Agurida, în cadrul unui festival. Planurile i-au fost însă date peste cap, întrucât artista a primit o veste nu tocmai bună din partea ambasadei. Atât, Loredanei, cât și membrilor din bandul său le-au fost refuzate vizele, astfel că nu vor mai putea urca pe scena festivalului american, programat luna viitoare.

Deși părea o simplă formalitate, iată că autoritățile americane i-au refuzat viza de lucru îndrăgitei noastre artiste, astfel că Loredana Groza nu va mai putea participa la festivalul ce va avea loc în perioada 2-5 mai 2019. Mai mult decât atât, Lori anunțase și un miniturneu pe tărâm american, care de asemenea va trebui anulat.

Loredana Groza face senzație cu fiecare concert
Loredana Groza face senzație cu fiecare concert

Cum răspunde Loredana Groza criticilor legate de frumusețe

În ultima vreme, Loredana Groza a fost criticată pentru felul în care arată în fotografiile postate pe diverse rețele sociale, o parte dintre internauți fiind de părere că îndrăgita artistă a exagerat atât cu operațiile estetice, cât și cu editarea pozelor respective. Lori spune însă că nu se simte deranjată de astfel de lucruri, întrucât frumusețea adevărată vine din suflet.

Cred că există doar o practică pe care trebuie să o ai, o rutină, în a-ți îngriji trupul chipul și mintea și spiritul. Toate acestea trebuie corelate. Nu poți să ai grijă doar de ridurile de pe față și să ai riduri în suflet. Nu poți să bârfești, să judeci pe alții și să arăți bine în exterior, pentru că toate astea își pun amprenta.

Orice gând negativ, orice răutate, emoție negativă te îmbătrânesc și într-un fel te urâțesc. De ce să nu recunoaștem? Oamenii frumoși sunt oamenii care emană din interior o generozitate și o bunătate.Cred că a te păstra în această mentalitate, spiritualitate te ajută să arăți bine, să rămâi tânăr, pentru că o minte tânără e nesufocată de idei preconcepute și răutăți gratuite” , a declarat Loredana Groza.