Life

Motivul pentru care mama Elodiei Ghinescu nu mai vorbește cu fiul avocatei: “Nu a vrut să-l mai traumatizeze”

Mama Elodiei Ghinescu, motivul pentru care nu mai vorbește cu fiul avocatei. Ce s-ar fi întâmplat în urmă cu câțiva ani.
28.03.2023 | 10:46
Motivul pentru care mama Elodiei Ghinescu nu mai vorbeste cu fiul avocatei Nu a vrut sal mai traumatizeze
Motivul pentru care mama Elodiei Ghinescu nu mai vorbește cu fiul avocatei. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Avocata familiei Elodiei Ghinescu a dezvăluit motivul pentru care Emilia Ghinescu, mama avocatei, nu mai vorbește cu fiul acesteia. Patrick nu a mai ținut legătura cu bunica sa maternă de ani buni.

Mama Elodiei Ghinescu, motivul pentru care nu mai vorbește cu fiul avocatei. Ce s-ar fi întâmplat

Mama avocatei dispărute în 2007 nu mai ține legătura cu nepotul ei, fiul Elodiei Ghinescu și al lui Cristian Cioacă. Tânărului în vârstă de 18 ani i s-ar fi spus mai multe lucruri grave, după cum a povestit avocata familiei.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, Patrick a devenit major. Bunica sa maternă și-ar fi dorit să primească măcar un semn din partea acestuia. Cei doi nu au mai vorbit de ani buni.

Fiului Elodiei Ghinescu i s-ar fi spus că mama avocatei ar fi vinovată de condamnarea lui Cristian Cioacă. Din acel moment, legăturile dintre cei doi ar fi fost întrerupte.

ADVERTISEMENT

“Nepotul era în îngrijirea surorii lui Cristian Cioacă, pentru că s-a stabilit curatela în favoarea dumneaei, deși doamna Ghinescu a formulat cerere la acel moment de înlocuire a curatorului în privința unei alte persoane sau chiar a dumneaei, pentru că erau interese contrare între sora lui Cristian Cioacă și copil. 

Instanța din Pitești a respins acea solicitare și atunci a rămas copilul la Pitești, în grija surorii lui Cristian Cioacă”, a explicat Crina Radu, avocata familiei Elodiei Ghinescu, pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, avocata Crina Radu susține că familia lui Cristian Cioacă l-ar influența negativ pe fiul Elodiei. Acesta ar fi unul dintre motivele care au dus la ruperea legăturii dintre el și bunica sa maternă.

De ce Emilia Ghinescu a încetat să mai ia legătura cu nepotul său

Mama Elodiei Ghinescu ar fi decis să nu-și mai caute nepotul deoarece nu a vrut să-i facă rău cu prezența ei în viața lui. Emilia Ghinescu a mers să-l viziteze pe adolescent la școală, în urmă cu câțiva ani. Momentul s-a petrecut înainte de condamnarea definitivă a tatălui său.

ADVERTISEMENT

Mătușa lui Patrick, adică sora lui Cristian Cioacă, în grija căreia a rămas fiul său, i-ar fi spus băiatului că bunica acestuia nu îl iubește. Acela a fost momentul care ar fi afectat legătura dintre cei doi.

“Copilul s-a apropiat de doamna Ghinescu, de față era directorul școlii generale, învățătoare, au văzut că copilul s-a apropiat de doamna Ghinescu, i-a spus că vrea să meargă câteva zile la Râșnov.

A venit sora lui Cristian Cioacă, pentru că a fost anunțată că doamna Ghinescu este prezentă acolo, a venit pe un ton foarte ridicat și i-a spus copilului: ‘Nu te iubește, pentru că tatăl tău este în închisoare din cauza bunicii materne’.

Atunci copilul a început să plângă și i-a spus doamnei Ghinescu că nu îl iubește pentru că tatăl său este în închisoare din cauza ei. Atunci, evident că doamna Ghinescu nu a vrut să-l mai traumatizeze pe copil.” a mai povestit avocata Crina Radu.

După acel moment, mama Elodiei nu l-a mai putut contacta pe nepotul său la telefon. În plus, nu l-a mai vizitat nici în casa surorii lui Cristian Cioacă deoarece aceasta nu i-ar fi permis.

“Atunci, în acest mod, doamna Ghinescu nu a putut să aibă o legătură cu nepotul său, așteptând ca copilul să crească și să decidă singur să își vadă bunica maternă”, a adăugat avocata, potrivit sursei menționate mai sus.

ADVERTISEMENT