Life

Motivul pentru care Maria Constantin a apărut fără inelul de logodnă la televizor. Cătălin Cazacu a observat imediat: „Spun din experiență”

Maria Constantin a apărut, în direct, fără inelul de logodnă pe deget, iar Cătălin Cazacu nu s-a putut abține să nu întrebe dacă nu cumva au apărut probleme în paradis.
29.11.2022 | 13:59
Motivul pentru care Maria Constantin a aparut fara inelul de logodna la televizor Catalin Cazacu a observat imediat Spun din experienta
Maria Constantin nu și-a purtat inelul de logodnă, iar Cătălin Cazacu a observat. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Maria Constantin a fost cerută de soție la Splash! Vedete la apă și a acceptat cu entuziasm. Totuși, de curând, a apărut la televizor fără prețioasa bijuterie pe inelar, detaliu observat de Cătălin Cazacu.

Maria Constantin și-a dat jos inelul de logodnă. Ce explicație i-a oferit lui Cătălin Cazacu

Maria Constantin a fost invitată să cânte cea mai nouă melodie a sa în emisiunea Showbiz Report, difuzată pe Antena Stars. Piesa, așa cum spune artista, este o manea stilizată, gen muzical pentru care unii oameni au criticat-o. 

ADVERTISEMENT

Totuși, Maria Constantin se bucură de succes, iar asta o împlinește. În timp ce își prezenta proiectul muzical, un detaliu i-a sărit în ochi lui Cătălin Cazacu, unul dintre moderatorii emisiunii. Mai exact, vedetei cerute de soție la Splash! Vedeta la apă îi lipsea de pe degetul inelar bijuteria prețioasă.

„Te măritai, te căsătoreai, ce făceai? Unde ți-e….inelul este, unde este? Când este nunta?”, a întrebat-o Cătălin Cazacu.

ADVERTISEMENT

Maria Constantin l-a liniștit repede și a explicat că, în momentul de față, a renunțat la toate bijuteriile deoarece s-a apucat serios de sală, iar acestea o incomodau.

„Măi, să știi că mi-am da bijuteriile toate jos. Pentru că m-am apucat ca lumea de sală și, atunci, făceam bătături și de asta, mi-am dat jos toate inelele.

ADVERTISEMENT

În prima zi de sală mă duc eu acolo forță, mă apuc de treabă și când colo, mă pune la tracțiuni. Deci nu mai puteam de degete. M-am apucat de sală și de lupte, de kempo”, a povestit Maria Constantin la Antena Stars. 

Cătălin Cazacu: „Eu știu din experiență”

În consecință, Cătălin Cazacu a fost nevoit să admită că, în relația lui, știe că atunci când Ramona Olaru își dă jos inelul de logodnă, e o problemă. Sportivul și asistenta de la Neatza trăiesc de câțiva ani o dragoste cu năbădăi.

ADVERTISEMENT

Deși a cerut-o în căsătorie și organizează nunta, problemele dintre Cătălin Cazacu nu contenesc să apară și nu de puține ori frumoasa blondină a apărut în public cu degetul inelar…liber.

„Eu spun din propria experiență, că de obicei, când dispare inelul, nu mai e roză situația”, a concluzionat Cătălin Cazacu.

ADVERTISEMENT