Life

Motivul pentru care Maria Constantin și-a anulat luna de miere. Ce destinație își dorește cântăreața

De ce a fost nevoită Maria Constantin să își anuleze luna de miere. Interpreta de muzică populară a dezvăluit ce destinație își dorește.
05.06.2023 | 08:08
Motivul pentru care Maria Constantin sia anulat luna de miere Ce destinatie isi doreste cantareata
De ce și-a anulat Maria Constantin luna de miere. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Maria Constantin a dezvăluit motivul pentru care a fost nevoită să-și anuleze luna de miere. Cântăreața și partenerul ei de viață se vor căsători peste doar două luni și vor organiza o petrecere specială.

Maria Constantin, motivul pentru care și-a anulat luna de miere. Destinația pe care a ales-o

Interpreta de muzică populară se va căsători cu Robert Stoica peste două luni, nunta fiind programată pe 4 august. Cei doi au stabilit toate detaliile pentru marele eveniment din viața lor și nu vor respecta tradițiile unei nunți românești.

ADVERTISEMENT

Cu toate că nunta este organizată pentru această vară, cei doi au fost nevoiți să își anuleze luna de miere. Maria Constantin are prea multe evenimente după ce se va căsători, așa că nu poate pleca imediat în vacanță.

Cântăreața și viitorul ei soț vor pleca în luna de miere atunci când fosta concurentă de la Survivor România 2023 nu va mai avea atât de multe evenimente la care să cânte.

ADVERTISEMENT

Artista a dezvăluit că ea și partenerul ei ar putea pleca împreună undeva abia la începutul anului viitor. Maria Constantin își dorește să meargă undeva unde este cald, cum ar fi Zanzibar.

“Da, avem niște spectacole, niște nunți la care trebuie să participăm, să cânt. Da, luna de miere va fi în perioada în care noi, artiștii, suntem puțini mai liberi, suntem mai relaxați, adică ianuarie-februarie.

ADVERTISEMENT

Deci, probabil va fi undeva la cald, cu siguranță. Chiar mă întreba cineva că unde nu m-aș duce, i-am spus că în orice destinație unde este frig, nu acolo nu. Poate să fie, nu știu cel mai frumos de pe pământul ăsta, nu-mi place frigul.

Îmi place căldura, soarele, să stau la soare așa ca salamandra. Eu visez la Zanzibar. Acolo vreau să ajungem și să stăm mult mai mult. Data trecută am stat două săptămâni, îmi doresc să mergem și să stăm chiar o lună de zile”, a declarat Maria Constantin la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Ce fel de nuntă vrea Maria Constantin

Maria Constantin și Robert Stoica au de gând să facă exercițiu până la nuntă, însă nu au emoții. Cei doi vor organiza o petrecere șa care vor ca toată lumea să vină în alb, la fel ca mirii, fără sacouri.

“Tocmai de aceea am și acceptat și a fost propunerea din partea mea ca toată lumea să fie îmbrăcată în alb, la fel ca mine, la fel ca și viitorul meu soț, adică toată lumea în alb pentru că ne dorim un party.(…)

O dată în viață vrem să ne distrăm. Este evenimentul prin care să marcăm relația noastră cu bucurie și să avem o super petrecere. Tocmai de aceea m-am gândit să fie gen garden party ca să nu vină nimeni în sacou și toată lumea să stea încorsetată”, a mai spus artista.

ADVERTISEMENT