Life

Motivul pentru care Maria Shriver s-a dus la o mănăstire după divorțul de Arnold Schwarzenegger. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi

Maria Shriver, fosta soție a lui Arnold Schwarzenegger, a vorbit despre divorțul dintre cei doi, dar și despre decizia de a se retrage la o mănăstire o perioadă de timp.
07.02.2023 | 10:47
Motivul pentru care Maria Shriver sa dus la o manastire dupa divortul de Arnold Schwarzenegger Ce sa intamplat de fapt intre cei doi
Maria Shriver, dezvăluiri după divorțul de Arnold Schwarzenegger. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La finele anului 2021, Maria Shriver și Arnold Schwarzenegger ai divorțat oficial, după un scandal imens.

Maria Shriver, dezvăluiri după divorțul de Arnold Schwarzenegger

Ruptura dintre cei doi a fost mediatizată enorm la acel moment, iar jurnalista a avut nevoie de o pauză după ce actele de divorț au fost semnate, după cum povestește chiar ea.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după separarea definitivă, Maria Shriver s-a retras o perioadă de timp la o mănăstire, iar de abia acum a vorbit despre ce a simțit atunci, dar și despre alegerile făcute.

Fosta soție a lui Arnold Schwarzenegger își dorea liniște. Invitată la un un podcast recent, aceasta a dezvăluit că mai avea nevoie și să fie îndrumată, iar altă cale nu mai vedea.

ADVERTISEMENT

Despre divorț, jurnalista spune că experiența a fost precum ”o scenă din filmul The Sound of Music”. De asemenea, ea a mai dezvăluit și că maica superioară a fost cea care a salvat-o în acel moment și a făcut-o să își deschidă ochii, văzând viața dintr-o altă perspectivă.

A plâns mult, dar și-a revenit, spune jurnalista, având în vedere scandalul care a durat aproape un deceniu cu soțul ei.

ADVERTISEMENT

”Maica superioară mi-a spus la final – chiar am scris despre asta, dar n-am împărtășit. A spus: “cred că ai venit aici căutând permisiune”. “Nu poți să vii să locuiești aici, dar ai permisiunea să te duci și să devii Maria”. Plângeam.”, a spus Maria Shriver.

Cum s-a schimbat viața Mariei Shriver după Arnold Schwarzenegger

În urma conversației profunde purtate atunci la mănăstire, jurnalista spune că nu și-a mai dat voie niciodată să fie slabă, așa cum au făcut-o alții.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aceasta a acceptat atunci divorțul, precum o lecție și a decis să meargă mai departe, având încredere în ea.

”Nu mi-am dat niciodată voie mie să simt, să fiu vulnerabilă, să fiu slabă, să fiu adusă în genunchi, iar lumea mi-a făcut asta. Și după am zis ‘Ok, Doamne, hai.

O să iau asta și o să învăț tot ce pot despre rolul meu și ce trebuie să învăț.”, a mai povestit faimoasa jurnalistă.

Amintim faptul că Maria Shriver și Arnold Schwarzenegger au anunțat oficial că divorțează în luna mai 2011, dar actele de divorț au fost semnate de abia în decembrie 2021.

Mai apoi, nenumărate informații fără precedent au ieșit la suprafață. Printre altele, după anunțul divorțului, actorul a recunoscut public că mai are un fiu, cu o fostă menajeră a familiei.

Tot atunci, el a mai dezvăluit și că a avut o aventură cu respectiva femeie, în momentul în care era căsătorit cu faimoasa jurnalistă.

În timp ce jurnalista a avut nevoie de timp să treacă peste această perioadă tumultoasă din viața sa, fostul ei soț a mers la rândul lui mai departe, fiind implicat în nenumărate proiecte. 

ADVERTISEMENT