Life

Motivul pentru care Meghan Markle a pierdut sarcina în 2020. Ce a declarat Prințul Harry

Prințul Harry a dezvăluit motivul pentru care Meghan Markle a pierdut sarcina în 2020. De ce a fost afectată fosta actriță.
01.01.2023 | 22:10
Motivul pentru care Meghan Markle a pierdut sarcina in 2020 Ce a declarat Printul Harry
Prințul Harry a dezvăluit de ce Meghan Markle a pierdut sarcina în 2020. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

În 2020, Prințul Harry și Meghan Markle au trecut prin momente grele după ce fosta actriță a pierdut sarcina. Care ar fi fost cauza avortului spontan suferit de ducesă.

De ce a pierdut Meghan Markle sarcina în 2020

În cadrul serialului documentar de pe Netflix, ducii de Sussex au vorbit despre momentul în care Meghan Markle a pierdut o sarcină. Întâmplarea a avut loc la câteva luni de când cei doi au renunțat la rolurile de membri activi ai Casei Regale.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry s-a declarat revoltat din cauza faptului că în presă au fost publicate scrisori între Meghan Markle și tatăl ei, Thomas Markle, cu care ducesa nu este în relații bune.

Fosta actriță din serialul Suits a fost foarte afectată de situație. Mai mult, acesta ar fi fost motivul care a dus la pierderea sarcinii, în 2020.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle era foarte stresată din cauza informațiilor care apăreau în presă.

“Cred că soția mea a făcut un avort spontan, din cauza a ceea ce a făcut presa. Am văzut totul. Acum, știm cu siguranță că avortul spontan a fost cauzat de acest lucru? Bineînțeles că nu.

Dar ținând cont de stresul pe care i l-a provocat, de lipsa de somn și de momentul sarcinii, de câte săptămâni avea, pot spune, din ce am văzut, că avortul spontan a fost cauzat de ceea ce încercau să-i facă.”, a explicat Prințul Harry în cadrul documentarului.

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat chiar în prima zi după ce Harry și Meghan se mutaseră împreună. Cei doi erau pregătiți să înceapă o nouă viață împreună în California.

“Eram însărcinată, nu prea dormeam și prima dimineață în care ne-am trezit în noua noastră casă a fost când am pierdut sarcina.”, a declarat Meghan Markle.

ADVERTISEMENT

Cei doi au devenit părinți un an mai târziu, atunci când a venit pe lume Lilibet Diana. Ducii de Sussex mai au un fiu, Archie, născut în 2019.

Declarațiile lui Harry și Meghan au stârnit numeroase controverse

Ducii de Sussex au vorbit, în documentarul de pe Netflix, despre ce a însemnat viața în Familia Regală. Declarațiile lor au fost aspru criticate de britanici.

Prințul Harry a mărturisit că era conștient de faptul că vor fi consecințe după apariția documentarului, însă acesta a vrut doar să-și protejeze familia.

Pierce Morgan, un cunoscut jurnalist britanic, i-a numit “trădători” pe cei doi după lansarea docu-seriei.

“Trădarea lui Harry, cu așa sânge rece, față de propria familie îl va lăsa pe el și pe actrița de ligă inferioară, Meghan, în postura de ratați lipsiți de compasiune.”, a spus prezentatorul,  notează viva.ro.

ADVERTISEMENT