Fotbal intern

Motivul pentru care Mihai Bălașa a plecat de la FCSB: „Familia suferea când eram criticat!”

10.04.2020 | 20:34
Motivul pentru care Mihai Balasa a plecat de la FCSB Familia suferea cand eram criticat
Motivul pentru care Mihai Bălașa a plecat de la FCSB: „Familia suferea când eram criticat!”. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Mihai Bălașa a vorbit despre motivul pentru care a plecat de la FCSB și a explicat și pe ce criterii a ales să meargă la Universitatea Craiova.

Motivul pentru care Mihai Bălașa a plecat de la FCSB

Mihai Bălașa a vorbit despre motivul pentru care a plecat de la FCSB și a recunoscut că familia sa suferea atunci când Gigi Becali îl critica după meciuri.

ADVERTISEMENT

Am considerat că e cel mai bine să plec la Craiova. Patronul a zis multe de mine, eu ajunsesem să mă obișnuiesc. Dar suferea familia și atunci m-am gândit de ce să nu plec în altă parte. Nu a fost tocmai plăcut, dar am trecut peste, acum sunt bine.

Eu nu mai puteam continua în acele condiții, nici ei nu voiau să mai rămân la echipă, așa că cel mai bine a fost să plec de la echipă”.

ADVERTISEMENT
  • 25 de ani a împlinit Mihai Bălașa pe 14 ianuarie

„Am avut și alte oferte, dar am preferat să merg la Craiova”

Mihai Bălașa a vorbit și despre criteriile pe care le-a luat în calcul înainte să plece de la Universitatea Craiova: Am avut și alte oferte, dar am preferat să merg la Craiova pentru că așa mi-ar fi fost mai ușor să mă adaptez, mai ales că îi știam pe toți jucătorii.

Acum sunt foarte bine și aștept și eu să reluăm campionatul și să decidem titlul pe teren. Nu știu dacă vom putea relua campionatul în mai, dar sper ca în iunie să revenim pe teren.

ADVERTISEMENT

Până acum am respectat tot programul pe care l-am primit de la club, dar nu e același lucru cu ceea ce putem face pe teren când ne antrenăm normal”, a mai spus Mihai Bălașa.

  • 950.000 de euro este cota de piață a lui Mihai Bălașa, conform transfermarkt.com