News

Motivul pentru care milionarul austriac s-a sinucis, la Mărăcineni. ”A vrut să facem dragoste și l-am refuzat!”

10.04.2019 | 13:22
Ce spune soția milionarului austriac, găsit spânzurat la Mărăcineni

Ies la iveală noi detalii în cazul șocant al milionarului de origine austriacă, găsit spânzurat de podul de la Mărăcineni.  Depresia provocată de moartea primei soții ar fi motivul pentru care Rudolf a ajuns să comită acest gest incredibil.

Cei doi și-au unit destinele și păreau în culmea fericirii. Nimic nu anunța tragedia ce avea să se petreacă

Cel puțin aceasta este părerea Geaninei actuala soție a omului de afaceri milionar. Cei doi s-au căsătorit civil la primăria comunei Mărăcineni, localitate unde își cumpăraseră o vilă. Gestul bărbatului i-a șocat pe oamenii din zonă mai ales că proaspeții însurăței păreau foarte fericiți în momentul în care și-au spus „da” în fața ofițerului de stare civilă.

Atunci i-am văzut doi oameni veseli şi plini de viaţă” , a declarat Cristina Jipa, ofițer de stare civilă la primăria din comuna buzoiană Mărăcineni. Chiar dacă în cea mai mare parte a timpului locuiau la Viena, Geanina și Rudolf veneau câteva luni pe an în România, pentru a mai scăpa de grijile cotidiene.

Rudolf Heinz și soția sa Geanina păreau mai fericiți ca niciodată
Rudolf Heinz și soția sa Geanina păreau mai fericiți ca niciodată

Ce spune soția milionarului austriac, după ce acesta s-a sinucis.

Nimic nu prevestea tragedia ce avea să se petreacă, la nici jumătate de an de la cununia civilă. Geanina și Rudolf, ea de 25 de ani, el de 48, erau în culmea fericirii și pregăteau nunta ce urma să aibă loc în vara acestui an. Acum, soția îndurerată încearcă să găsească o explicație pentru gestul bărbatului.

După ce a avut o fată cu prima soţie, Rudolf a făcut vasectomie, dar în urmă cu trei săptămâni a mers la o clinică din Germania pentru a face operaţia inversă, ca să avem copii. Duminică el a vrut să facem dragoste, dar l-am refuzat. I-am spus că e încă devreme, că e periculos, că n-a trecut perioada prescrisă de medic. Din cauza asta s-a supărat” , a declarat Geanina Heinz.